Nuffnang Gadget

June 18, 2010

Mommies Out Day...

alhamdulilah... plan seperti yang dirancang menjadi kenyataan ... psttttt, apa yg dirancang tu???? okay, semalam aku plan dengan Geng Merayap aku untuk buat Mommies Out Day... maksudnya ambik cuti, hantar anak kat pengasuh @ suruh bibik jaga dan pastu mummies keluar beramai-ramai... memang bestt & havoc... macam-macam perangai... semua bawak kamera dari yang besar ke kecik... dah macam mamarazzi pun ada jugak aku tengok haha...

actually kami plan pergi berenam... Mona, Tini, CT, Ieta, Lala & Aku.. tapi Lala tak dapat pergi sebab dah sampai due nak bersalin... kot lala ikut ada pulak yang kena jadi rescue 911 pulak hehe... Lala kata next year dia join... harap-harap takde lah yer yg sambung penyakit dari lala lak hehe... kenapa kami beriya-iya sangat nak pergi??? sebabnya dulu kami semua seofis except Tini (bahagian lain)... tapi sekarang yang tinggal aku sorang ajer kat ofis ni... masing-masing dah bertukar ke tempat lain dan naik pangkat... ada jugak yang sambung belajar... tu yang buat lagi semangat nak berouting + bergosip-gosip.. lagi pun biasanya kalau keluar time cuti bawak family sekali kan.. mana lah ada masa nak berchating bagai.... apa-apa pun korang memang best...

jomlah layan piccas yer...

... sesampai di parking ... tq Tini sebab nak jd pemandu kami hehe ...


... sarapan dulu di McD... Mona & Tini ...

... baru lepas kenyang .. kalau tak muka semua kelattt ... nampak buger cam ada 2 jer uhuk ...

... sila ngaku kaki siapakah ini ... yg berbalut-balut ... nasib tak pakai wheelchair hikhik ...

... posing with Toys Story 3 ...

... ni Mona lah yg ajar aksi melekat-melekat ni ...

... 5 of us dengan aksi melekat kat dinding ... mamat yg jaga tiket tu dah siap gelak2 lagi ... ah, lantakk lah ... picca pinjam kat Mona sbb dia ajer ada gambar ber5 ...

... with Toys Story ... rasa macam ramai sgt pulak kan hihi ...
... kami makan di Johnys ... time ni lapar tahap cipan dah ni ...

... Aku With Ct ...
... best betul strawberi float kat Johnys ni...

... It's me ... ALYCIA ... tunggu pasal give ni kat next entry okay ...


bila ni nak outing macam ni lagi, tak puas sebab tak dapat karok huhu,
a.L.y.C.I.a

7 yang komen:

cik panadol said...

hamboi...
masyuknye merayap...hehe

** atie + aisyah ** said...

wahhhh... bestnye skali skala kluar ngan geng2 mommies camni..

mekchu said...

di manakah perut ita? aku nmpk mcm mona je yg pegnen nih.. hahahaha...

mmg best ada xtvt bermanfaat cam ni.. kat sini sue layan ngan jemah je la.. hehehe

Puteri Mona said...

siol ar setetmen mekcu muahahaha... tu bukan perot mak la wei tu super impose jek tu haha. Zur sila kuakan gamba aku melantak dgn jayanya tu ye. mmg nampak mcm peknen 6 bulan pun dem. Ke ko maksudkan sume gamba mekcu?? KOMPOM ISTIHAR DIETTT

~~@lyci@~~ said...

cik panadol:
hehe.. skali-skala.. bukan slalu ponn..

atie:
mmg beshhh.. nnt kt plan ngan geng blogger nak tak hehe..

mekchu:
hihi... i tak bersalah.. gmbar tu yg jd camtu hehe.. jolah mekchu n jemah turun putrajaya.. kita jimba2 lak hehe..

mon:
mon, aku tak bersalah hehe...

[-suziey-] said...

waaa ebstnye momoies outing..ni jles gk ni..siap tgk wayang ni..

alycia keje putrajaya ek? ok nnti kt set lunch kt alamanda plaks..hehe

ann @ hatiberbunga said...

wah.. syok nya!
tetiba terasa cam dah lama sgt x wat mommies day out gini ngan kroni2. wargh..!!

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com