Nuffnang Gadget

June 11, 2010

Photogenik Kah AKU??


kan dah cakap, hari Jumaat adalah hari untuk join contest... so joinlah contest bebanyak... ni aku terjumpa lak contest yang ala-ala sikittttt... yang tiba-tiba jadi perasan aku PHOTOGENIK hihi... contest anjuran Izyan Izzaty a.k.a Yeyen... walau pun aku tak secomel dan secantik Yeyen, tapi aku join jugaklah contest ni hehe... kalau nak tau lebih lanjut pasal contest, klik kat SINI... tarikh tutup adalah pada 30 Jun 2010 ... so, jom ar ramai-ramai hantar gambar photogenik memasing macam gambar photogenik Yeyen kat bawah ni **wink wink ** ...


gambar yang aku pertaruhkan yang aku rasa dah PHOTOGENIK habis dah ni... jeng jeng jeng...

;
;
;
;
;
;


anda explain ape yg menarik dlm pics anda n part mane yg anda paling suke dlm pics tuh ??

yang menarik dalam gambar tu sebab aku nampak lain dengan spek mata besar wakakaka.. ye ke ni.. ke jawapan main belasah jer... asal ada hikhik... dan part yg paling suka mestilah tang mata disebalik spek besor tu hehe...

okey, tu ajer lah.. makkk tak mo lah lebey-lebey... kang mak terover lak perasan hihi... eh, last sekali ada lak 3 orang yang saya perlu tag... sapa ekkk nak tag.. nama-nama yang saya tag seperti berikut :


sebab ketiga-tiga yang saya tag ini adalah HOT MAMA yang sentiasa stailo-mailo gitew hik hik...

aku yang perasan HOT MAMA gak,
a.L.y.C.I.a

5 yang komen:

Nana said...

pewitt..cun wooo

mekchu said...

tang hot tu yg lemah lutut dgr tu.. hahaha..
gmbr alycia yg sgt hot.. sweet je..
nnti sue wat tag yg merangkap contest ni ye..

viruspadu said...

ini contest ke tag ni zura, tak paham acik dah ni hahaha

** atie + aisyah ** said...

cun nye... macam anak dara gitu...

~~@lyci@~~ said...

nana :
hehe..

mekchu:
betullah.. sue pun mama hot gakk hihi.. ok, buat taww..

Vp:
ontahlah.. org suh tag acik pun tag lah hehe..

atie:
uihhh, anak dara tu xtahan hehe..

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com