Nuffnang Gadget

June 10, 2010

Saya & World Cup (WC) ..


wahhhhh... lama dah tak kena tag... tetiba lak harini kena tag dan macam terajin pulak nak buat tag hehe... selalu alycia simpan dulu tag, ada mood baru buat... kali ni alycia dapat Tag Saya dan World Cup (WC) dari Mekchu... almaklumlah Ahad ni dah start dah WC kan... so, Mekchu dengan berbesar hatinya membuat tag ini sempena WC 2010... tima kasih Mekchu bg tag ni kat alycia... sebab Mekchu & Alycia adalah antara isteri-isteri yang akan demam bila WC start huhu.... tapi ada syarat lagi, kena pulak cerita serba sedikit tentang WC.. adehhh, ni yang leceh ni.. alycia ni suka-suka ajer minat bola... sebab En Ajip minat MU terus kami (alycia & Adam) secara automatik jadi MUFC huhu... tetiba lak terkeluar idea nak interview en Ajip pasal WC ni hehe... so, ikutilah temubual eksklusif antara Alycia dan En Ajip yer ...

Alycia : minta maaf encik, saya mengganggu sekejap... saya ada hal penting ni nak interview encik...
Ajip: Interview pasal apa??
Alycia : pasal WC...
Ajip : okay, bole-bole (cheh, yoyo oh jer papa..)
Alycia : apakah favourite team encik ??
Ajip : Argentina ..
Alycia : eh, dulu bukan kata Portugal ker...
Ajip: taklah.. dah tukar dah.. sekarang saya sokong Argentina...
Alycia : Apa yang ingin anda katakan tentang WC ni..
Ajip : uihhh, memang besttt.. time ni jangan kacau-kacau papa... time ni suka-suka hati papa ajer nak keluar gie tengok game... sebab selalu kawan-kawan call last-last minit... pastu, kalau kat rumah semua siaran tv macam Mentor ke (mama) ... Mickey Mouse ke (Adam) takdelah... siaran tv semua kena tengok WC... suka tak suka WC gak... kalau kat luar port yang WAJIB mesti kat Mapley Kembar (Putrajaya).. tak pun kat Restoran Amir (bangi)..
Alycia : encik, bila kita nak beli baju WC??
Ajip : oh, yang itu kena tengok bajet dulu yer... sekian terima kasih..

sekian sahaja interview ekslusif untuk kali ini...
harap semua berpuas hati...

nota kaki : tulisan bercolor merah tu memang sungguh MERBAHAYA!!
... sebab baju WC takde lagi, ni alycia tepek lah gambar kami anak-beranak pakai baju MUFC masa pergi Besday Bash anak Mona dulu ... sebagai sokongan kami minat bolasepak ... picca kredit to Mona ...

tapi tak puas hati gak sebab tak dapat baju WC huhu, papa jom beli baju WC,
a.L.y.C.I.a

2 yang komen:

Anonymous said...

beli baju WC kt petronas..
wakakak

~aku x sbr tunggu wolrdcup..~

mekchu said...

wah.. tag sudah siap dipublish.. tq alycia.. suka.. suka..

selamat berdemam la ye.. huk huk..

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com