Nuffnang Gadget

June 15, 2010

Tisya 3rd Besday Bash - With Bloggers..

wahhh, ramai betul yang jeles tengok picca bergambar beramai-ramai tu yerkkk hehe... tapi betullah kan... bila 1st time dulu dah kenal dan berjumpa antara blogger masa Gelombang Biru dulu, bila lepas tu jumpa dah rasa macam mesra-mesra gitew... macam acik nilah... dulu masa mula-mula jumpa time Gelombang Biru, buat senyap ajer.. malu-malu kambing ajer... nak ambik gambar pun malu-malu... tapi kali ni acik dah tak malu lagi dah... dah boleh lah ajak-ajak ambik gambar gitew hehe.... tapi yang pastinya semua blogger yang datang majlis Tisya ni, semua sporting... mak-mak mengalah kan anak-anak lak nak posing-posing hihi....

ok, jom lah layan piccas yang sempat alycia ambik antara blogger.... bikin panas line lagi ni hehe...

... with Adlin and Kyra .. geram betul tengok Kyra yang comel tu... Adlin ni adalah geng tukar hadiah masa Gelombang Biru dulu... Adlin dapat hadiah dari Alycia ...

... Adlin, Alycia & Mama_Zara ...

... me with Afidah ... suka taww i tengok muka Afidah ni, gebu ajer ...

... bersama Mama Princess = Mama_Tisya yang glam-glam gak time tu ...

... With E-car yang datang solo ajer ... macam anak dara lah u ...

Masa on da way nak pergi carefoure, boleh pulak terserempak dengan Mis MC = Momguess dan Suziey ... apa lagi, posing-posing lagi.. kata Blogger kan.. hati mesti kering ma haha...

... with Ina Momguess ... alah u ni b, malu-malu lak nak posing dengan i hehe ...

... With Suziey ... alah, suziey time ni tak perasan lak alycia ... siap cakap lagi dulu aku jadi urusetia, tak perasan hihi ...


lepas ni sapa lagi nak buat besday lak hihi,
a.L.y.C.I.a

8 yang komen:

mama tisya said...

geng2 mama2 & ank plak nk posing kn..hehehehe..mak pengantin kena GLAM sama ngan busday girl..ehhehe

firahadifa said...

gebu ??? adei~.. kekekeke

** atie + aisyah ** said...

adui... best sungguh..... huhuhuu

mekchu said...

meriahnye jmpa blogger.. mcm artis.. hahaha..

minat kain cotton tak? jom tgk kat blog mekchu..

lg satu, nape x bg add lagi? nak pos set timberland tu

Jasfyra said...

wah...meriah kan
best2

♥MAMA♥ said...

wowww,bestnyer korang leh jumpa2,teringin gak nk join tp mama mostly byk kat kg daaaa..sbb mr hubby outstn manjang,huhuuu...anyway,comey sgt azura ni,hihii

~~@lyci@~~ said...

mama tisya :
mama lg GLAM kan hihi..

fidah :
;)

atie :
mmg bestttt..

mekchu:
kalah artis makkk tgk hehe..

jasfyra:
besttt...

MAMA:
oh, kat kg mana?? comel ker?? hehe..

[-suziey-] said...

waaa dpt jmpa ramai blogger..bestnye..dpt mkn cuppies..huhu..

erkk sori yek xpasan..tp bila dh tegur kt pasan tau..cam sgt ur son adam..hehe..:D

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com