Nuffnang Gadget

June 21, 2010

Tq Tini For That Give...

masa Mommies Out Day haritu, aku ada cakapkan kami semua dapat gives istimewa daripada Tini... Tq Tini .... tau tak apa bendanya tu??? Tu adalah penanda buku atau boleh dijadikan bag tag... so comel sangat... Tini yang jahitkan sendiri... actually Tini ni memang pandai kerja-kerja tangan ni... memang buat home bisness sendiri menjahit Custimize Felt Shirt ... kalau nak tengok contoh-contoh design bolelah klik kat SINI (Tini, aku tolong promote ni, ada komisen tak untuk aku) hihi ... actually, aku memang berbangga punya kawan-kawan yang ada seni tangan ni ... ada kretiviti sendiri ... ada talent ... aku ni selalunya hangat-hangat taik ayam jer, pastu hanyut ke laut huhu ... pernah dulu tengok orang buat cross-tich (eh, betul ke tak ejanya.. alah yg buat silang-pangkah tu)... aku pun nak buat jugak.. tp tak habis.. pastu org jahit manik baju, aku pun sibuk nak buat.. tapi sekejap ajer huhu... bilalah aku nak jadi rajin macam org lain ni aduhhh...

ok, jomlah layan-layan geng merayap aku yang sibuk memperagakan tag memasing...

... It's me ... ALycia ...

... 5 tag untuk 5 mummies hehe ...

... design belakang pulak ...

... cam biasa si Mona mesti jadi model dulu hihik hihik...

... ni Ita punya ...

... ni aku & CT pulak ...


tak sabar nak tunggu apron yg aku tempah dari Tini, sebagai motivasi supaya aku rajin memasak *wink wink*,
a.L.y.C.I.a

0 yang komen:

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com