Nuffnang Gadget

July 19, 2010

Adam Ngintai Sape??

pagi semalam masa bangun tido tengok-tengok mata Adam dah bengkak... pastu cakap, eh adam kena timbe ekkkk... adam ngintai sapa ni?? intai papa ekkkkk hehe... sebab papa dia kalau balik kerja, tak sabar-sabar sangat lah nak pergi toilet.. pastu Adam pun sibuk ajerlah pergi kejar ikut belakang papa dia hehe...

pagi tadi masa bangun tido, tengok mata Adam lagi bengkak.. terus bawak Adam pergi klinik.. doktor cakap mata Adam kena gigit hama... sebab dekat dahi, lengan, tangan semua ada bintik-bintik merah kena kesan gigit... pastu baru teringat yang rumah nekma Adam memang tengah buat renovation... agaknya Adam alah dekat habuk, pasir macam tu.. tu yang kena merah-merah tu..

... mata Adam yang bengkak sebelah ...

alahai anak mama ni.. memang town boy sungguh lah hehe (kat kampung orang semua gelar Adam town boy... sebab jatuh sikit nangis... pijak lantai sikit, dah jalan jengket-jengket hehe)..

mama town boy,
a.L.y.C.I.a


4 yang komen:

Adlin a.k.a Kyra MomS said...

hehehe siap adam satu muka merah2 yea...takpe hope adam cepat sembuh k..

mekchu said...

ohh.. manja nya encem boy sorang nih.. agaknya dia ni mesti kulit sensitif kan.. high maintenance lah adam...

LyNn HaMzAh said...

alahai kesiannyer adam...moga cepat recover la yer...

~~@lyci@~~ said...

Adlin :
haah.. muka merah2.. huhu.. tq anty ;)

mekchu:
haha.. siap pakai losyen mekchu..

lynn hamzah:
timakasih anty ;)

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com