Nuffnang Gadget

July 13, 2010

Besday Bash Hannah & Hariz...

Sabtu lepas alycia dapat invitation dari geng merayap = Tini yang menjemput kami sefamily datang ke Besday Bash Hannah & Hariz di Mc Donalds, Bandar Baru Bangi... tema untuk majlis tu adalah 'adventure tour'... so, selepas berjanji-janjian dengan CT, kami pun sampai pada pukul 3.00 petang... dah penuh dah tempat... riuh dengan budak-budak dan mak-mak budak serta bapak-bapak budak... happening sangat sebab macam-macam gelagat bebudak... Adam pun enjoy jugak sebab ada kawan-kawan, ada belon, ada ball boleh main-main.. cuma dah lama sikit tu Adam boring nak ajak keluar...

thanks a lot to Tini and family and Happy 4th Besday to Hannah and 1st Besday to Hariz...

jom layan piccas!!


... Besday Boy Hariz .. dah setahun dah Hariz ...

... Besday Gurl Hannah ... 4 tahun la ...

... bersedia untuk acara potong kek ...

... Mama & Adam interframe ...

... gambar wajib dengan geng merayap, Ct & Tini ... mama2 nak posing, anak2 buat hal memasing hehe ...

... posing ramai-ramai pulak ... memang susah nak readykan budak-budak ni ...

... zoom kat Mama & Adam ... sebelah tu Ct & Arissa .. comeynya Arissa pakai gaun pinky2 ...

... with OP of that day = KC ... tabik spring lah kat KC sebab dengan perut memboyot dah 8 bulan masih aktif jadi photogh ...

... Adam tengah bersuka-ria main kat playground luar McD tu... picca ni khas utk anty Mekchu & Najmi sebab Adam dah rasmikan seluar timberland tu... cuma baju simpan dulu sebab besar sikit hehe...

5 yang komen:

ijat_asni said...

comelnye~~~

mekchu said...

muat muat je kat adam sluar tu.. t-shirt besar eh? x pe.. leh pakai lama.. daddy dia dah ada sluar kotak lom?

chugie said...

nampak meriah birthday bash ni.. lelbih lg ade playground, mesti budak2 lagi enjoy kn?

etieyerywan said...

wahh dah besar daddammm. dah ranvak berjalan ker? hi hi

TiniHani said...

zura.. thanks for coming
aku rasa mmg meriah ngan suara mak pak kejar anak aje.. gambar kalau tgk mak2 aje posing lebih hikssss

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com