Nuffnang Gadget

July 7, 2010

Bigday Arissa Yasmeen & Ariff Fahmi ...

big day??? what a big day??? actually ni bukan majlis kahwin, ni adalah jemputan Majlis Aqiqah dan Besday anak geng merayap aku = Ct pada sabtu lepas... Aqiqah baby Arissa Yasmeen dan Besday Arif Fahmi... bestkan bole buat majlis sekali harung... tak payah nak bazir-bazir buat banyak-banyak majlis ... dengan tema biru pink, haruslah aku datang sekeluarga dengan tema biru pink jugakkan... i kan over bab tema-tema ni hihi ... apa-apa pun best sangat time majlis tu sebab perut tengah lapar ... pastu dapat jugaklah jumpa geng-geng opis lama... cuma opismate aku tak ramai lak yang datang time tu... dan adam pun behave ajer sepanjang majlis ... gud boy Adam...

jom layan piccas !!

... inilah dia Baby Arissa Yasmeen ... comei lagi dengan gaun pink ...


... Arissa with mama ... dua-dua serba finkkk ...


... papa & Adam ... Adam gud boy ajer haritu sebab dapat lolipop ...


... mama pulak harus interframe dengan Adam ...


... posing with Mak Pengantin ...


... ex-opismate aku, Ct dan Abe ... semua ngendong anak memasingkan hihi ...


... goodies on that day ... biru pink jugak ...


ish, tak sabar pulak nak tunggu besday Adam nak buat Big Day,
a.L.y.C.I.a

5 yang komen:

Adlin a.k.a Kyra MomS said...

bestkan dapat jumpa kawan2 lama..
nnt buat big day adam jgn lupa kami hehehe..sibuk je kan..hehehe

mizz-siti said...

wahh..tq dah masukkan entry ni..
arissa nampak sgt muka br bgn tido..seronok dapat jumpa kengkawan..thanks ye zura & ajip dtg majlis tu..

mizz-siti said...

wahh..tq dah masukkan entry ni..
arissa nampak sgt muka br bgn tido..seronok dapat jumpa kengkawan..thanks ye zura & ajip dtg majlis tu..

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

mesti best jumpa kawan lama2....banyak citer yg nak diborakkan..

~~@lyci@~~ said...

adlin :
insya allah.. mesti jemput punya..

ct:
most welcome..

ibudamia:
biasalah pompuan.. gossip2 hehe..

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com