Nuffnang Gadget

July 24, 2010

Bila Budak Ni Dah Tido...

bila budak ni dah tido...
baru lah alycia dapat bukak blog...
update blog... jenguk - jenguk rumah korang....
komen-komen kat blog korang...
ni pun dapat on9 memalam sebab dah dapat monitor pc baru...
flat skrin lagi 17"... besar gedabak.. ha ambik kau....
sejak monitor pc lama rosak jarang dapat on9 memalam...
sebab laptop en ajip guna nak edit gambar...
tak pun dia bawak pergi TT ...
tengkiu papa belikan monitor baru untuk mama...
sesungguhnya papa amat memahami jiwa dan raga mama yang nak jadi blogger tegar haha....

harap-harap mata ni pun dapat bertahan,
a.L.y.C.I.a

2 yang komen:

Nia said...

woo,..besar screen tu, puas nak berblog tu..flat screen lagi, tengok CD pun besh!

tapi, part nak tunggu anak tido tu..huhu..haru.

Farra Dhelina said...

puas berlog lah pasni..mmg besar..

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com