Nuffnang Gadget

July 14, 2010

Floria 2010 - Edisi 1st Night...

bermulalah entry untuk Floria 2010 ... semalam masa aku buat entry Kasi Cuci Mata Dulu tu, nampaknya Adlin telah terpengaruh dan berjaya mempengaruhi hubbynya untuk datang ke Floria.. bagus-bagus hehe...

so, kali ni aku buat 1st entry dulu untuk edisi malam... setakat ni aku dah dua kali dah pergi time malam.. sampai hari last besok tak taulah aku berapa malam lagi aku kat situ haha.... maklumlah dah duduk kat Putrajaya... siapa lagikan kalau bukan warga Putrajaya sendiri yang support event kat Putrajaya hihi...

so, entry ni takda cerita banyak... layan gambar ajerlah yer... sebab dengan gambar tu lagi boleh buat orang lain terpengaruh...


nanti sesiapa yang nak datang sini bagitau ekkk.. boleh kita berjumpa-jumpaaan...berposing-posingan ... kata blogger kan hikhik,
a.L.y.C.I.a

Di Dalam Pavillion :

tahun ni rasanya kat dalam Pavillion ni ada kureng skittt... tak banyak macam tahun lepas...

... siapa lagi yang nak jadi model kalau tak aku hehe ..


... Adam pulak ...


... yeahhh, sebenarnya ni tempat larangan ... tapi aku berjaya jugak menceroboh hehe ... blogger mesti hati keringkan..

Kat Luar Pulak ... Ada Banyak Lokasi ... setiap lokasi ada tema tersendiri ... ni pun tak habis tawaf lagi ni sebab hari mau hujan... ambik picca cepat-cepat terus pulang...


5 yang komen:

Adlin a.k.a Kyra MomS said...

wuhuu cantiknya..tk sabar nk gi jumaat ni hehehe..
ehh alycia member lin cakap kat diaorg ada gi minggu lepas sabtu dlm kul 9mlm diaorg kata tkdepun benda ni..tu yg kompius jap tu..

a d r e y n i e e l i s y a said...

cubalah dorang buat kat sabah gak floria ni..
huhuhuh..

~~@lyci@~~ said...

adlin:
malam td alycia pg smpai kul 10 ada ajer.. xtau lah kot sbb ujan.. alycia sabtu mlm tu smpai kul 8 lebey ajer..

adreynieelisya:
tulah kan.. rotate lak setiap negeri..

LyNn HaMzAh said...

bestnyer dapat gie sana...lynn nak pergi tapi jauh sangat la...knp diorang x buat kat jb ek?

~~@lyci@~~ said...

sbb ni event tahunan putrajaya..

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com