Nuffnang Gadget

July 15, 2010

Floria 2010 : Edisi 2nd Night..

ni edisi 2nd night di Floria bersama geng-geng merayap pulak... tapi yang dapat hadirnya cuma 3 orang ajer... aku, Datin Sri Mona & Ct ... Ieta dan Tini tak dapat join... ni pun ada tetiba gak dari Ct yang nak pergi berjemaah ke Floria bawak anak-anak... aku tak kisah, oka jer sebab rumah aku dekat ajer dengan tapak pesta ni... tapi OP (Oficial Photogh) kami malam tu = en ajip tak dapat hadir sebab tetiba lak ada hal.. so, aku ngan Mona ajerlah solo bawak anak ... yang Ct ajer dtg bertiga dengan suami dan anak... dan secara automatik husband Ct kena jadi OP kami haha... gila glamer betul memasing nak berposing...

kat kamera aku tak banyak sangat gambar sebab sibuk mendukung Adam.. Adam lak buat hal takmo duduk dalam stroller pinjam dari anty mona... macam tau-tau ajer bukan stroller dia.. lenguh betul tangan aku mendukung adam.. nasib dia nak dukung sekejap dengan husband Ct huhu...

jom lah layan piccas yang tak seberapa ni...

... aku & Adam ...

... Ct sefamily lagi ... cuma baby Arissa ajer takde ...

... Big Bro Adam & fahmy .. mula-mula malu .. lepas tu dah panas enjin asyik berkepit ajer berdua ...

... inilah satu-satunya lokasi yang Adam nak lepas sendiri dan tak nak keluar ... sebab ada cermin huhu ...

... nasiblah nak dukung sekejap dekat husband Ct ...

ni pulak kopipes dari kamera Mona :

... ahli jemaah yang datang ...

... aku suka picca ni sebab macam kakak & adik kan haha ... mon, jangan marah mon ... kau jugak yg cakap haha ...

3 yang komen:

mekchu said...

ehh.. comel je zura ni rupanya.. sbb gmbr ngan mon tu teserlah ahkak ngan adik..

Anonymous said...

taun ni berapa kali kite g Floria tu ek..?

ehehhe

~Aku Yg lenguh Berjalan Kt Floria~

~~@lyci@~~ said...

mekchu :
comey jer.. kalo beratur kat depan skali hehe..

papa:
hehe..

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com