Nuffnang Gadget

July 19, 2010

Floria 2010 : Edisi Siang & 3rd Night..

ni layan pulak Floria 2010 edisi siang... ni masa pergi dengan geng-geng orkid kat ofis time lunch hour... memang dalam kepala nak carik orkid ajer... takde maknanya nak posing-posing bagai sobab paneh ya amat... ni pun berpoloh-poloh acik masuk kedai orkid nak tengok orkid... kali ni bajet ciput sangat... so, dapatlah 2 pasu orkid tanda kenangan Floria 2010... yang gambar orkid nanti lain kali tepek sebab tak sempat nak ambik gambar lagi...


... pintu gerbang ...

... laman orkid yang menawan kalbu hatiku huhu ...

... duduk merehatkan diri kat pondok ...

... geng orkid kat ofis ...

okay, Jumaat malam haritu adalah malam ke tiga aku ke Floria... siap ada yang perli-perli cakap "taun ni brape kali kita g floria ekkk " hehe.. kali ni nak jumpa Adlin a.k.a Kyra Mom yang mesej dah kompem nak datang Floria tengok lampu-lampu... so, aku pun cakap dengan en ajip boleh ke tak temankan... dia kata okay ajer tapi limit sampai pukul 10.00 sebab pukul 10.00 en ajip ada program lain dengan geng photohg dia... tapi malam jumaat haritu memang ramai sangat orang.. parking penuh.. agaknya orang sajer kot keluar time malam sebab esok dah cuti kan...

nasib dapat jumpa Adlin kat pintu masuk.... tu pun dah dekat pukul 10.00 malam... so, tak dapatlah nak teman Adlin pergi posing-posing tengok lampu hehe... apa-apa pun, seronok dapat jumpa-jumpa member time-time event macam ni kan... Adlin, lain kali kalau datang sini caling-caling lagi yer ;)

... picca with Adlin & Kyra dari kamera aku... ada lagi picca, tp dekat kamera en ajip.. tak sempat transfer lagi ...

6 yang komen:

LyNn HaMzAh said...

huhuhu...sangat jealous nie...

Adlin a.k.a Kyra MomS said...

g pic kita together tu clearnya...kat camera lin hampeh blurr...en somi tk pandai snap hehehe

~~@lyci@~~ said...

lynn :
hehe.. dah abis dah..

adlin:
gelap jugak.. alycia edit skit guna PS..

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

orkid memang cantik..tapi susah nak jaga..

~~@lyci@~~ said...

ibu damia:
yup.. tgk jenis orkid jugak.. tp alycia suka sgt orkid...

mekchu said...

smpai ke sudah mekchu tak dpt pegi :( ingatkan nak bwk mak.. dia lagiiiiiik penggila orkid..

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com