Nuffnang Gadget

July 20, 2010

Free Mini Photoshoot Giveaway ...


korang berminat nak berphotoshoot... free lagi okay ... tapi lokasi mesti di Kluang okay... kalau berminat, jomlah join dan klik kat SINI ... organised by Catlinaflybaby dan KedaiGambarKami... alycia memang regular customer Catlina... dan apa yang boleh aku katakan, servis memang tip top... tarikh akhir adalah pada 30 Julai 2010 ... tapi tadi baru baca kat blog Catlina kata nak tamatkan awal... so, korang apa tunggu lagi... mana tau boleh jadi salah sorang pemenang... undian mengguna random.org dan 3 pemenang akan dipilih...

gud luck to me and to all of u,
a.L.y.C.I.a

4 yang komen:

Adlin a.k.a Kyra MomS said...

aiii mama adam dah selalu jadi model asben time photoshoot still join ini GA hehehe bagus2 gud luck !!!

Nana said...

gud luck nk join xwat2 lagi en3

CatlinaFly said...

hehehe sy tau nape alycia nak join..sebab selalu hubby amek gmbr alycia berdua berdua je dgn adam kan?jarang dapat bertiga...samalah mcm sy amik gmbr org, gmbr faili sendiri jarang amek...

~~@lyci@~~ said...

adlin :
haha.. nak gak merasa photogh lain ambik gambar..

nana:
tq.. cpt lah wat.. mn tau rezeki..

cat:
yeah betul.. jarang dpt ambik gmbr ber3 huhu..

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com