Nuffnang Gadget

July 28, 2010

JJCM : @ Secret Recipe, Jusco Maluri ...

entry makan-makan pulak ... di atas jasa baik En Ajip yang tolong hantarkan alycia pergi Majlis Anugerah hari Ahad hari tu, so balik tu terus ajerlah singgah di Jusco Taman Maluri... dah dekat sangatkan.. lagi pun perut dah berbunyi-bunyi mintak makan hehe ... dah alang-alang sampai Jusco tu, terus ajerlah mama cakap kat papa & Adam, harini mama belanja... sebab papa & adam jadi bujang harini hehe... so, dapatlah cari a few baju basahan untuk Adam dan seluar jalan Adam .. pastu en ajip berkenan pulak sandal lelaki entah apa brand alycia tak ingat, teruslah belanja sekali.. sebagai ganjaran tolong jaga Adam hehe... hebat betullah papa... dulu baru jaga Adam sehari dapat henpon baru... ni baru jaga 1/2 hari dapat sandal... mama takde sesiapa nak belanja ke papa hehe ...

lepas tu terus carik tempat makan ... dan disebabkan Food Court penuh, so alycia kata jomlah makan kat Secret Recipe... mula-mula en ajip pun pelik gak... kata lapar, pastu apsal nak makan kat Secret Receipe pulak.... rupa-rupanya en ajip tak tau kat Secret Recipe pun ada heavy meal jugak hehe...

jom layan piccas makan...

... mama & Adam ... di mana-mana sahaja nak berposing ... alahai Adam, puting tu tak nak tanggal ekk ....

... Tom Yam Kung Fu untuk papa ...

... Fried Rice Satay untuk mama ...

... Kid's Beef Burger untuk Adam ...

... berselera sungguh Adam makan ... sedap ekk adam... lain kali mama belanja lagi okay ...

9 yang komen:

LyNn HaMzAh said...

mama belanja adam kat SR yer...
best2...
nanti next time adam request cake plak ok...

Nana said...

va..va...lapau menengok nye
shedapp nyer

mekchu said...

sedapnya..
org lelaki ni mmg tak tau ada menu mcm tu.. sbb tu dorang ni susah nak di bawa makan kat tmpt2 pelik mcm tu..
tom yam tu mmg nmpk menggiurkan kpd org yg berpuasa

Farra Dhelina said...

cumel nya bege utk adam tu! ;-)

~~@lyci@~~ said...

lyn:
nasib adam tak pandai request kek lg ;)

nana:
cedappp..

mekchu :
haha.. slamat berbuka mekchu ;)

farra:
yup.. comei kan.. adam suka fun fries yg bentuk abc tu..

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

tom yam kung tu tak yah cakap lah..memang feveret ayu tu...hehe

~~@lyci@~~ said...

IbuDamia:
alycia suka, tp pedas skitt..

Cyda Acme said...

miss JJ Maluri a lot ... hu3

~~@lyci@~~ said...

kau pun familiar dgn JJ Maluri ek dott..

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com