Nuffnang Gadget

July 13, 2010

Kasi Cuci Mata Dulu..

korang dah pergi Floria 2010 kat Putrajaya ker??? kalau belum pergi, jom pergi ramai-ramai... ada masa lagi... maklumat lanjut klik kat entry ni... ni letak picca edisi malam kasi cuci-cuci mata dulu... memang sangat cantik sebab penuh dengan lampu berwarna-warna... kalau nak tengok bunga-bunga, better pergi siang sebab time malam tak nampak...



aku punya edisi siang belum lagi, esok plan nak pergi dengan geng minat orkid,
a.L.y.C.I.a

4 yang komen:

Adlin a.k.a Kyra MomS said...

wahhh..cantik tu edisi malam..nk gie gak la..tp en asbenku leceh sikit hehehe..tkpe nnt pujuk kaw2 punya hehehe...

mekchu said...

ajaklah mekchu.. mekchu peminat orkid tau.. tp mekchu di sban.. cane??

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

edisi malam pun dah cantik...apa ntah lagi edisi siang kan...

Wan Perlis said...

chantek
gemerlapan

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com