Nuffnang Gadget

July 27, 2010

Macam Nak Ambik Anugerah Bintang Popular Lak ...

seperti yang korang tengok picca semalam, actually hari Ahad tu alycia ada Anugerah SM/SSM untuk Hai-O Marketing... yeah, alycia baru ajer join Hai-O ni bulan April haritu.. dan alhamdulilah alycia dah dapat pangkat pertama iaitu SM (Sales Manager)... dan mungkin ini pembakar semangat alycia untuk melangkah lebih jauh lagi....

dan kalau semua tau, Hai O punya event ni mesti tema hitam / merah... so, nasib baik last minit dapat carik baju color merah... nampaknya lepas ni kenalah buat koleksi baju merah / hitam banyak-banyak lagi huhu... anyway, memang best pergi function macam ni sesekali... dapat berkongsi kejayaan dengan orang yang dah berjaya hehe...

oh ya, alycia pun nak bagitau kat sini... aku adalah dealer yang sah bagi barangan Hai O... dan kalau sesiapa nak tau produk yang popular adalah Beatiful Bio Aura (penapis air yang keluar iklan kat TV3 tu) dan Premium Beautiful (pakaian dalam untuk wanita)... so, sesiapa yang berminat nak dapatkan produk ni boleh lah bagitau alycia ekkk...

harini papa tolong hantarkan pergi event sebab mama tak tau jalan ... alycia bab-bab jalan KL dan sewaktu dengannya memanglah fail... nasib papa nak hantarkan... lepas hantar kat Wisma PGRM tu, terus papa & Adam jalan-jalan ... hari bujang katakan hehe... tq so much papa ... u are very understanding hubby... yeah, sama-sama carik rezeki utuk family kitakan...

jom lah layan piccas...

... get ready nak pergi... apsal lak muka Adam tak seronok ni ... muka kena kejutkan tido sebab dah nak pergi hantar mama ...

... bersama upline yang telah berjaya ... yang sebelah kiri sekali tu CDM Safiah (keluarga usahawan Hai O yang keluar kat TV3 tu)...

... rasa glam glam gituw...

... get ready nak ambik anugerah ... time ni aku diapit oleh jejaka-jejaka ...


... terima anugerah ... wah, time ni macam Tok Ti lak rasa menang Anugerah Bintang popular hihik ... sempat lagi orang yang bg anugerah tu kata baju aku cantik ... terus tetiba muka blushing2 hehe ...

... With Mek wati.. ni kawan aku sama belajar dulu... dialah yang bawak aku ke bidang ni ...

... dan ofkos lah orang disebalik kejayaan ini adalah orang yg amat aku sayang ... papa & Adam..

12 yang komen:

Farra Dhelina said...

weee pndai nya cari duit..smga terus berjaya yea ;-)

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

wah wah...memang dah macam artis ni...glam youuuuu

mummy_ayu said...

wah..best tu..semoga terus berjaya....!! caiyok caiyok!!

Adlin a.k.a Kyra MomS said...

hahaha bisnes gak rupanya mama adam ni..semoga murah rezeki k..cantik baju hehehe

mekchu said...

feeewittt... tu la, mekchu dah kata bj tu cantik.. beli kat mana?? neway, congrate alycia.. teruskan usaha mu.. SM stand for SurayaMazni pun buleh..

CikSembang said...

aah lah zura.. cantik giler baju tu.. ok lagi ke umur cam akk nk pakai ni?..

~~@lyci@~~ said...

farra :
tq dear ;)

ibuDamia;
hehe.. tp xbole lawan ibu damia yg dah jd ratu hehe..

mummy ayu:
tq ;)

adlin:
alhamdulilah.. rezeki anak + suami hehe..

mekchu :
baju tu beli kat Butik Envee @ Alamanda .. mmg cantik dress kat situ.. harga pun berpatutan.. yq mekchu ;)

~~@lyci@~~ said...

cik semban:
ok lah kak.. u look younger what hehe..

LyNn HaMzAh said...

usahawan rupanyer...baguslah...memang glamour habis malam tu kan...

aNnAsUe'G said...

waahhh...u pon dah masuk hai-o ye? kagum! mudah-mudahan tak lama lagi boleh berjaya mcm blogger hanis tu. :)

♥MAMA♥ said...

hihiii comey la adik mama ni ;-) alycia,masuk la mana2 contest ratu mcm ibu damia masuk tu,mesti meletup punyer ;-) caiyok caiyok!go go hot mama adam, i likeeeee!!

~~@lyci@~~ said...

lynn:
baru jer berjinak2..

jie:
tq .. insya allah .. amin..

mama:
adoi, mama jgn puji lebey2.. rs mcm xlayak lak nak masuk contest ratu hehe..

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com