Nuffnang Gadget

July 1, 2010

Macam Tak Percaya.. Aku Menang 1st Place...

harini aku buzy sikit.. pagi ada discusion.. petang ada meeting... lepas balik meeting tadi aku jenguk FB aku.. pastu baca kat wall dari Adlin :

"Tahniah to Alycia menang 1st Place The Cutest Mama & Baby Contest!!! mmg cute pun pic tu hehehe..."

terus aku buka blog... dan nampak kat shoutbox mesej dari IbuDamia dan Mama yang aku menang 1st Place The Cutest Mama & Baby Contest... huwahhhhh, macam tak percaya... terharu ni.. macam nak nangis pun ada... tetiba lak berangan macam menang anugerah...

"Saya ucapkan ribuan terima kasih kepada kedua ibubapa saya.. adik berada saya.. dan istimewa buat suami saya kerana dialah yang shoot picca tu... saya tau suami saya berbakat ... dan tidak lupa juga kepada peminat-peminat saya... tak sangka saya ada peminat (dialog tiru macam NorKhiriah yg menang ABP tu hahahhaha..)..."

adoi, aku pun gelak sorang-sorang tulis ucapan kat atas tu.. entah macam mana lak tetiba dapat idea nak buat dialog camtu haha...

oklah, memang terharu sangat okay.. 1st time memang 1st Place ni... dan aku memang ucapkan jutaan terima kasih kepada Maribeli Blog yang organised contest ni dan pilih aku sebagai pemenang ... alycia harap Mama Amsyar selaku tuan punya Maribeli Blog dapat keep in touch dengan alycia dan merapatkan silaturrahim kita sebagai blogger...

dan aku nak kongsikan kegembiraan aku dengan picca yang aku menang ni...
;
;
;
;
;
;



hadiah yang aku dapat adalah :

1st : Rantai leher kristal + selendang + toys utk si kecil


timakasih bebanyak kepada Mama Amsyar, ni yang semangat nak join contest lagi ni,
a.L.y.C.I.a

9 yang komen:

Ieda Al-Habsyi said...

wah! congratzz dear :) memang cun pic tu :)

mekchu said...

congrate adam & zura..
ni contest yg mana erk? yg zura tag sue tu ke? ala.. yg tak bejawab lagi tu ke?

neway, congrate again.. mmg layak menang..

Sidratul Muntaha said...

tahniah weih..
ehehhe..
ehehhee..
ni jasa laki,ape ko nak bls?!
ahahah!!(mlm jumaat........)
sori gurau!!!!!!
miahahhha!

b.O.n.d.a said...

tahniah! tahniah! =)

Adlin a.k.a Kyra MomS said...

ehehe kephci je kan kita ni siap post kat wall FB alycia lagi hehehe..apa2 pun tahniah mmg layak menang cantik gambar tu...kita join gak tp tkde rezeki hehehe

Nana said...

tahniah zura hehe siok kan menang pasni rajin2 join contest lg

~~@lyci@~~ said...

ieda:
tq2..

mekchu:
tq.. eh, bukan contest yg zura tag tu.. yg tu contest lain.. byk sgt lak contest kan hihi..

ida:
haha.. mlm jumaat ekk.. dah lepas lak mlm td.. xpe, mlm ni ada haha..

bonda :
tq ;)

adlin :
kalo xbc kat wall yg adlin tulis tu, mmg xtau hehe.. nway, tq ;)

nana:
mmg tmbah smgt ni nak join contest ;)

maribeli said...

Amboi2 cik alycia kite bg ucapan mcm anugerah lak...kalah ABP tau...huhuhu...sonok sgt tgk awak menang!!!mcm xcited sgt...rase x nyesal bg awak menang coz awak tol2 menghargai tau!!!huhuhu...anyway kite keep in touch slalu yer...wpun hr tu mcm bengang ngan insan2 anoy yg suke kcau contest org, hr ni rase hepi tgok awak xcited sgt menang...huhuhu...

~~@lyci@~~ said...

maribeli :
hehe.. tulah.. kt ni mmg terlebey2 lak xcited hehe.. maklumlah 1st time hikhik.. timakasih bebyk yer.. ok, kt keep in touch.. no moody2 lg kay ;)

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com