Nuffnang Gadget

July 7, 2010

Paul Si Sotong Kurita Jadi Dukun WC...

last week masa game German - Argentina, aku ada tengok kat Berita Utama pasal seekor sotong kurita yang diberi nama Paul telah meramalkan German yang akan menang... dan keputusannya adalah - GERMAN menang!!!

dan malam ni adalah pertembungan semi-final antara Germany - Spain... nak tau apa yang si sotong kurita ni ramalkan...
;
;
;
;
;
;
;


SPAIN yang akan menang... aku sokong GERMAN huhu... go GERMAN go... so, sama-samalah kita tunggu dan saksikan game malam ni pukul 2.30 pagi... aku dah siap tulis kat wall en ajip lagi :

"boboi.. mlm ni Germany-Spain.. nnt tgk same2 ngan gegurl tauu ;)"

nak tau lebih lanjut pasal ramalan Paul ni, klik kat SINI ...

nota kaki:

tapi kita sebagai orang Islam tak baiklah percayakan ramalan-ramalan nikan... semuanya adalah ketentuan Allah... cuma aku saje jer selitkan cerita sensasi pasal WC 2010 ni... yelah, WC kan 4 tahun sekali... agak-agaknya lagi 4 tahun Si Sotong ni hidup lagi ke tak hehe...


selepas argentina out, kena sokong German pulak,
a.L.y.C.I.a


7 yang komen:

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

vote for germany too....tapi tak leh ah layan bola 2.30 pagi...kang tak bangun nak gi keje kul 7.30 pagi nanti...

apa2 pun kita tgk pagi nanti..

~~@lyci@~~ said...

yeahh.. german.. ni pun tido dulu.. tp kdg2 xbgn gak hihi.. cuma dah nak abis ni smgt skit nak tgk..

e.l.i.z.@ said...

oh tidak...eli sokong spain..

erkk sotong tu boleh bercakap ke?

Mah@mahu said...

sotong hanya mendekati pada barang yg panas and yg mempunya cahaya tarikan kerana sotong tak ada otak...hehehhee

~~@lyci@~~ said...

eliza:
sotong tu xcakap.. dia melekat ajer..

mahamahu:
sbb bendera spain merah kuning, tu yg melekat kat situ kot.. pasni sapa2 nak sotong ramal kn ada bendera yg color panas2 hehe..

e.l.i.z.@ said...

ouh patut la hahha igt kan dia leh ckp hahha kata meramal :P

mekchu said...

hahahaha.. cute gak kalo sotong bleh ckp.. hahaha...

kalo betul lah spain menang, kena goreng lah kau paul...

selama ni mmg betul kan jangkaan dia :)

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com