Nuffnang Gadget

July 30, 2010

Sesi Promote Laki Den Pulak...

entry kali ni alycia nak promote hubby alycia pulak = en ajip... sekarang en ajip telah berjinak-jinak dengan fotografi dan bakal menjadi photogh wannabe... masih lagi belajar, belajar dan terus belajar untuk memahirkan diri dalam bidang photografi ini... so, bagi sesiapa yang sedang mencari-cari khidmat fotografi untuk bolehlah menghubungi laki den... quotation akan diberikan berdasarkan sesi photoshoot yang diminta... cara nak hubungi :

email en ajip : ajip_thecrew@yahoo.com
email alycia : deqya2000@yahoo.com

so, ni ada beberapa photofolio hasil lensa kamera en ajip...

Model Photoshoot :


Kiddi-Kiddos Potraiture :

Family Photoshoot :

Pre-Wedding :


Besday Party :


6 yang komen:

Farra Dhelina said...

nice pic! nnti blh lah try an! ;-)

Adlin a.k.a Kyra MomS said...

mmg cantik !!! try la tanya en ajib awak tu kalau buat outer photoshot kira cam mana?..teringgin nk berphotoshoot bertiga kat luar kalau leh kat putrajaya after raya le..

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

hahaha...hubby ayu pun nak jadi photoG wannabe....ni tgh kumpul portfolio lah ni....insyallah...moga2 ader rezeki kita...

~~@lyci@~~ said...

farra :
tq ;)

adlin:
okey, i will .. nnt alycia bg quotation ekk..

IbuDamia:
insya allah.. amin..

CatlinaFly said...

nanti suruh lah cik ajip wat blog khas utk photography ni..:)

~~@lyci@~~ said...

cat:
dia dah ada blog... tp xupdate photografi.. byk update kat FB jer..

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com