Nuffnang Gadget

July 27, 2010

Sesi Tukar Payung...

pagi tadi Catlina mesej alycia cakap dah nak bertolak pergi kursus kat Sepang... so, on da way nak ke Sepang tu Catlina akan jumpa alycia kat Putrajaya sebab nak buat sesi tukar payung... mesti korang pelikkan, tukar payung pasal apa pulak ni... actually cerita dia macam ni... Catlina minat payung colorful alycia yang selalu en ajip buat untuk photoshoot tu.. alycia pulak minat payung jepun yang catlina guna untuk photoshoot... so, kami decide main tukar-tukar payung... bileh menambah koleksi payung kami untuk jadikan sebagai props photoshoot...

nilah payung-payung tu..

... payung colorful yang belikan untuk catlina ...

... payung Jepun Catlina belikan untuk alycia ...

tq yer Cat ... lain kali kita exchange lagi ;)


aku tak tau dah brapa banyak payung aku ada,
a.L.y.C.I.a

7 yang komen:

mummy_ayu said...

boleh plak korang main tukar tukar payung...he he he...

CatlinaFly said...

hehehehe ayu, best tau main tukar2 payung..tak sempat nak snap gmbr sebab kawan sy bwk balik Kluang dulu..nak bwk ke hotel cam tak praktikal heheehe...tak sabar nak guna utk props..kalau alycia nak kaler lain lagi bgtau ler ye..kot alycia ada payung pesen lain lak, kita exchange lagi hehehe.

sorry tau tak sempat nak sembang lama sebab sy berkejar nak daftar kat tempat kursus..

♥MAMA♥ said...

hihiii comey tul alycia ngan payung2 tu,pewitttt!

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

nak satu jugak....nak buat props jugak...weee

~~@lyci@~~ said...

mummy_ayu :
sonok.. save bajet beli payung hehe..

cat :
ok.. nnt alycia tunjuk dulu semua payung yg ada.. rs nak jugak color lain.. color pink..

mama :
tq ;)

IbuDamia:
oh menang photoshoot kan.. nnt bole buat props hehe..

lieza78 said...

wah nak gak payung yang banyak colour tu... leh matching ngan sumer baju tu..

mekchu said...

payung kalerful tu lagik cantik laa.. cam kata liza.. senang nak mecing..

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com