Nuffnang Gadget

August 25, 2010

Akhirnya ... Tukang Masak Hati Berbunga-bunga..

masa pergi berbuka puasa dengan Geng Merayap minggu lepas, akhirnya apa yang ditinggu-tunggu telah pun dapat ... apa dia tu... ni ha ...


... boleh teka tak apa ni ....


dan kalau masih ingat dulu alycia pernah buat entry Huwaaaa, Tak Sabarnya Nak Pakai .. dan inilah dia yang tak sabar-sabar nak pakai tu ...


... apron yang ditempah dari Cik Puan Tinihani ... memang kelassss... siap ada nama lagi ....


dan bila dah dapat apron tu terus semangat nak masak makin membuak-buak ... makin rajin nak masak hehe ... walau pun setakat masak air pun pakai jugak hahah ...


Testimoni alycia : memang cantik... mula-mula request nak letak gambar kuali kat apron tu, tapi Tini cakap tak cantik.. so, cakap kat dia buatlah design apa-apa janji cantik... akhirnya, memang puas hati .... mak suka tawwwww... lain kali nak tempah lagi ... kalau sesiapa nak tempah apron macam ni or felt t-shirt, boleh lah ke Blog TiniHani...


harap-harap lepas ni makin rajin lah nak memasak,
a.L.y.C.I.a


5 yang komen:

Adlin a.k.a Kyra MomS said...

mmg classss mak oii hahaha cantik2 suka le..nampak gaya mama adam rajin la turun dapur memasak hehehe

LyNn HaMzAh said...

memang meletops...lepas nie makin rajin la alycia masak2 kat dapur...hehehe...

Farra Dhelina said...

wahh siap de apronnn..hikss..

* fra pon guna khidmat kak tini ni masa bday party anak2 fara

mekchu said...

bertambah sedap lah masakan gulai lomak cili api alycia.. (eh ada kena mengena ke masak gulai ngan apron cantik??)

~~@lyci@~~ said...

adlin :
classs.. laki den kato siap ada nama hehe..

lyn:
harap2 nya makin rajin la..

farra:
yup, tau farra pernah tempah kat tini..

mekchu:
haha.. lawak lah mekchu.. xdo kaitan lgsung msk lomak cili api dgn apron ni haha..

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com