Nuffnang Gadget

August 23, 2010

Artis Itu Adalah ....

artis itu adalah.... jeng jeng jeng...

;
;
;
;
;
;

... Remy Ishak dan Tiz Zaqyah ...

mizz-siti dan mama qis memberikan jawapan yang tepat .... Puteri Mona bagi jawapan tepat jugak = Adam dan Nur sebab tiap-tiap sahur tengok cerita Nur kasih hehe ...

tapi memang suprise okay sebab tak perasan bila masa diaorang tu masuk ... padahal alycia duduk lama kat situ dari pukul 7.00 nak tunggu waktu berbuka... maklum lah meja dah reserved awal kan ... alih-alih dah nak balik baru perasan diaorang nak balik.. rugi tak dapat sain autograf kat ARJUNA ku itu huhu ... eh, tapi si Tiz Zaqyah tu apsal nampak macam chubby skit kan ... eh, diorang tu bercinta ke.. bukan Remy tu bercinta dengan Maya Karin ke... amboi-amboi, sejak bila pulak aku ni pandai buat cerita pasal artis lak ni hehe ...

ada lagi sorang artis yang makan kat situ ... ni dia ...


... Natasya hudson ...

tapi cuma kurang berkenan dengan dia yang perasan ala-ala artis... tau lah public figure.. tapi cuba buat macam Remy dan Tiz tu.. buat donno jer ...

nota kaki 1: gambar-gambar ini bukan dari kamera ku... ini adalah ehsan dari member photogh en ajip = Bentayan Degil... thanks bro ... bila keluar dengan photogh2 ni segan nak keluarkan kamera kompak aku tu... sebab diaorang punya kamera besar gedabak.. gerun huhu...

nota kaki 2: kalau ada duit lebey teringin nak rembat kamera LOMO lah... kamera yang kecik ajer ala-ala key-chain ... tapi kualiti gambar superb ... eh, sejak bila pulak aku minat kamera ni huhu... pengaruh en ajip lah ni..

a.L.y.C.I.a


11 yang komen:

♥siEha♥ said...

tak dpt agak la yg pom tu tizz coz mmg nmpk chubby la..

Puteri Mona said...

yessssssssssss.... mak dapat adiah pe?? hehe. Weh apa yg natasha hudson tu pasan diva. Dia prasan org tgk dia ke? bagus gak nur ngan adam bechenta betol2. Dua2 bujang ngan maya tu mcm tak sesueiii gtu. Tapi nti Sara ori mesti jeles kan haha

chugie said...

eh, jumpa artis ye? mesti best kan!

a'ah lah, tizz zaqyah nampak berisi.

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

pagi2 masa sahur ayu pun layan nur kasih gak....hehe...dulu tak sempat nak layan...

nampak chubby lah tizz tu...

mizz-siti said...

Aku menang dulu la monn...
Aku memang terrer bab2 teka meneka nih...hehe...tgk tgn diaorang pun dah tau...

zur, ramai ek artis makan kat situ? sedap ke nasik hayam nye?

~~@lyci@~~ said...

Sieha:
tulah.. xperasan dia sbb nmpk chubby..

mona:
haha.. ntah.. dia perasan dia diva.. kejap pndang sana.. kejap pndang sini..

chugie:
tu br nmpk.. kalo dpt tegur lg beshhh hehe..

IbuDamia:
alycia xlayan sgt.. sbb slalu lepas sahur tido jap hehe..

Ct:
wah, tgk tgn dah tau bahaya ni sit hehe.. rs xdelah sedap sgt nasi ayam dia.. tp xtau lah nape ramai org.. ni pun sbb org dah book kan.. so join jer la..

LyNn HaMzAh said...

suka sangat la dgn diorang berdua nie...apesal la alycia tak amek gmbr banyak2...kan best kalau dapat bergambar dgn remy ishak...hehehe...

~~@lyci@~~ said...

lyn:
tu pun gmbr org lain yg shoot hehe.. xperasan.. kalo perasan dah lama dah nak bergmbr dgn Arjuna tu hehe..

alia said...

oh arjuna..citer tu tak abis gie...aku ingat mlm tadi ending dia...

~~@lyci@~~ said...

alia:
betullah.. ingtkan mlm td dah abis.. rupanya ada sambungan lg huhu..

mekchu said...

wah.. pandai nye dorang teka.. dah hampir tepat la apa mekchu teka tuh.. hahaha..

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com