Nuffnang Gadget

August 5, 2010

Colmar Tropicale, Bukit Tinggi - Day 2 ...

okay, jom sambung cerita di Colmar Tropicale, Bukit Tinggi untuk hari ke-2 ... macam biasa, takde apa-apa pun aktiviti yang boleh dibuat selain berposing posing posing .... dan sebelum nak chek-out pukul 2.00 petang, ini ajerlah yang kami buat ... bole repeat balik berapa banyak posing yang semalam tak puas posing... lagipun alycia kan ada Oficial Photogh = en ajip hehe.. pose ajerlah di mana-mana... free tanpa bayaran hehe...


... inilah view Colmar Tropicale yang disimbahi mentari pagi... macam kat Disneyland pun ada jugakkan ...
jom tengok pulak aksi si kecik ku = Adam... time ni aku tengah dimekap oleh mekap artis... kelas makkkkk ada mekap artis lagi hehe (yang ni nanti story) ... so Adam pergi jalan-jalan dulu dengan papa ... tak tau pun dia berposing... bila tengok kamera, tetiba nampak gambar Adam dengan macam-macam gaya ... amboi anak mama.. like mama like son haha ...


okay, mama dah siap dah ... jom posing sama-sama ;)


... sukanya Adam dengan bear besar ni ...
... posing depan hotel pulak ...

... suka picca ni ... dekat tingkap ...

... ni pun suka jugak ...

... suka betul Adam pose kat sini ... gelak besar-besar lagi ...

... Adam dengan papa pulak ...

... dekat cermin pun boleh jugak posing-posing ...
lepas ni ada cerita pergi Jepun pulak... tunggu yer ;)

12 yang komen:

mummy_ayu said...

seronok nye jenjalan..

Adlin a.k.a Kyra MomS said...

BESTNYEEE..POSING2 LAGI TU..AMBOI MENANTU UNTY PANDAI POSING YEA...

soclose2213 said...

comel dia !! pandai posing..=.=

mekchu said...

ini mesti projek baik ni smpai kena mekap2.. en.ajip tu takmo amek model sban ke? hahahaha..

korang ni mmg suka bergaya tau.. adam tu kecik2 alycia dah didik.. elok je tak tarik mafla tu.. mmg saiz utk budak ek?

~~@lyci@~~ said...

mummy_ayu:
jalan2 lg hehe..

adlin:
menantu anty tu mmg like mama like son haha..

soclose:
tq anty ;)

mekchu:
haah.. mafla utk budak kecik.. beli kat cameron ..

♥MAMA♥ said...

waaaa seronok sehhh,besh bangat ni,bile la agaknye mama ngan sara leh bercuti ngan papa yg outstn memanjang tu,huwaaaaaaaaa!!!

anyway,mcm biasa ler,alycia mmg gorgeous sehhh,cute bangat!

Jemari Seni said...

Alycia... lama tak masuk sekali masuk tgk Adam dah besar dah! hehhehehe...

ikiqzana said...

mmg sngt cantik ambik gmbr kt sana.. suker.. rasa nyaman jer kan.

adam comei la..

~~@lyci@~~ said...

Mama :
insya allah.. nnt ajak papa sara dtg sini ekk...

JS :
haah.. dah besar dah..

zana:
yup.. view cantikkan ...

Farra Dhelina said...

amboi gelak besar nya dak adam :-)

Cyda Acme said...

iyelah zura ... like mama like son .. terel tul posing ... ke adam dr dlm peyut mama dah start berposing nih?hu3 meh sini aunty nak geget sket ... geram jek tgk lah ...

CikSembang said...

akk pegi last year tapi tak tidur sana.. seciput sgt kan aktivit nk buat kat sana.. a bit scary pun ada jugak

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com