Nuffnang Gadget

August 19, 2010

Contest Couple T...

bulan puasa ni nak menulis entry lemau sikit... so, baiklah ambik peluang join contest.. sebab tetiba ajer rasa mood join contest sudah mari hehe...ni alycia nak join Contest Couple T organised by Mrs Lyn... bila terjumpa blog Lyn tadi, terus ajer teringat Couple T yang kitaorang ada.. terus jer semangat nak join ahakk ... nak tau lebih lanjut pasal contest ni, klik kat SINI ...

nilah piccas Couple T-shirt yang kami ada...;
;
;
;
;

T-shirt PAPA & MAMA ... kami beli sempena 2nd anniversary kami pada 8 Februari 2010 ... comey tak kami ... ceh ceh ceh tetiba haha...

a.L.y.C.I.a

13 yang komen:

Siapa Lin?? said...

comey2...Lin dh jengah...
thanks join..
nantikan contest baru lin..mungkin diumumkan hr nie..atau esok...

~~@lyci@~~ said...

lin:
tq ;)

LyNn HaMzAh said...

wah...comey comey...lynn dan mr. hubby x der pun couple t tu...jealous arr tgk korang...

ikiqzana said...

ada peluang menang ni.. aksi bersahaja gan hubby.

gudluck.

Farra Dhelina said...

comel3 ;-)

gdluck yea!

SiKecil Yang Nakal said...

Cik Puan Penganjur...

bagi la kami menang...leh dpt adiah bj kapel lg...
ahahhaa..

ok x sokongan moral pa..?

~aku & Dadam yg sentiasa jd pom2 boy mama~

mekchu said...

baju levis ke??
kantoi lupa tarik napas.. hahaha.. mata ni laju je kan...

♥MAMA♥ said...

hahaaaa comamm comamm! tersangatla comam n kiutnyer! go go mama alycia,hot babe!

firahadifa said...

keke.. suweet!

Cyda Acme said...

allelelel kiutnya ... untunglah en ajib nih seporting .. kot hubby aku .. tak dapek dhooo .... pemalu mcm haper mamat sorg tuh ... harapkan anak2 jeklah hahahha

soclose2213 said...

gd luck alycia.. comey comey..

mama qis said...

good luck dear. cute la. ur hubby pun sporting sangat!

~~@lyci@~~ said...

tq all .. insya allahkan.. hubby alycia mmg camtu.. kalo posing2, ada jer lah aksi bersahaja dia tu huhu.. sabo ajerlahkan..

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com