Nuffnang Gadget

August 23, 2010

Cuba Teka Saya Jumpa Siapa???

Khamis lepas, alycia ada jemputan berbuka puasa dengan geng photogh en ajip kat Restoran Nasi Ayam Hainan, Bukit Bintang... sambil-sambil makan tu ternampak pulak kelibat 2 orang artis yang popular ni... memang terkejut okay... tak sangka pulak diaorang duduk depan meja yg kitaorang makan ajer.. tak perasan pun.. diaorang bgn nak balik baru perasan...

alycia tau lah pagi-pagi Isnin ni memasing lemau lagi nak start kerja ... Monday Blues lah katakan.. apa kata cuba teka siapa artis yang alycia jumpa tu...


klu :
1. artis popular
2. pernah berlakon bersama
3. drama gandingan mereka adalah drama bersiri popular
4. pernah menang anugerah

ok, cukup lah tu.. kang banyak-banyak kang tak suprise lah kan hehe...

p/s: kepada en ajip, sila jangan jawab yer.. kang mama babab kang ;p

harini tertinggal kamera pulak kat rumah.... adoi, baru terasa betapa pentingnya kamera itu bagi seorang blogger hehe... sebab entry apa nak tulis, bergantung pada picca dalam kamera tu.. pernah cakap kat Adam, jangan main kamera mama ni.. ni kamera mama carik makan hehe..

a.L.y.C.I.a

7 yang komen:

mizz-siti said...

remy dan tizz....tak pun remy dan maya...:) menang dpt adiah ke? heheh..

firahadifa said...

remy kot.. kulit hitam tue..

Puteri Mona said...

Adam n Nur ececce mentang2 mak tgk ulangan nur kaseh tiap ari waktu sahur hehe. Tapi poms tu mcm gemoks jek. ke farid kamil ngan lisa surihani

Farra Dhelina said...

alah tak suka nak teka..msti meleset pya..hiks

Sidratul Muntaha said...

tahu takper betapa pentingnya kamera..
tpi since dah ade alat menembak ni jenuh nak bwk opis jer manjng..
mlm2 bru upload.
huuuuuuuuuuu..
sapekah arits itu?
klu pendek sgt..
tak boleh teka.

mekchu said...

bukan Z kool kan?? hahaha.. dah tentu2 dia ada kat pilah..

ermm... sape erkk.. tp yg pompuan tu manttoooopp.. ckp apa nama cerita tu.. biar mekchu teka.. hahaha

mama qis said...

hmmm... rasanya remy and tizz gak kut..

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com