Nuffnang Gadget

August 6, 2010

Dari France Ke Jepun pulak...

dah puas-puas jalan kat kota france... kami nak pergi jepun pulak... tapi kali ni pergi jepun bukan naik flight, tp naik coster ramai-ramai hehe... time ni nak menunggu masa check out, so plan pergi ke Japanese Village... tak jauh dari Colmar Tropicale... sampai-sampai kat sana kena mendaki bukit lah pulak... adoi, berpeluh-peluh ketiak mama dukung Adam... ingatkan hebatlah sangat Japanese Village tu, rupa-rupanya adalah 2 pondok ala-ala rumah jepun yang boleh ambik gambar... ada jugak disediakan sewaan kimono... tapi tak larat lah aku... dah berpeluh-peluh melayan Adam.. posing-posing ajer kat situ.... dan ada jugak disediakan spa bagi sesiapa yang berminat.... dan yang best, payung Jepun sesi pertukaran payung dengan Catlina tu selamat dirasmikan... kena dengan tempatnya hehe....

jom layan piccas yang tak seberapa ni... mungkin dengan piccas ini boleh membuat korang teruja dan Bukit Tinggi bakal menjadi destinasi percutian korang kan... layannn..

a.L.y.C.I.a

... sampai-samapi di Japanese Village .... oh ye, budak pompuan tu bukan anak alycia yer.. tu anak buah geng photogh en ajip ...

... sampai kat rumah Jepun tu, adam nak lepak jap ... isi tank hehe ...

... merasmikan payung Jepun dari catlina ...

... minat pulak amoi ni nak posing dengan Adam ..

... with Adam deng payung comelnya ... sibuk betul dia bawak payung tu ...

... Adam posing dalam rumah Jepun ...

... sign board ke Tatami Spa ...

7 yang komen:

CatlinaFly said...

hehehe dah rasmikan ye..sy belum rasmikan lagi...:)

CatlinaFly said...

oh ya..kalau alycia pakai kimono pastu posing dgn payung tu lagi cun!pastu mekap ala2 stacy dlm video klip jahat..pergghhh ...terkesima cik ajip nanti tau..

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

memang tak der apa pun kat rumah jepun tu kan...hehehe...banyak pokok2 ngan 2 pondok tu jer lah...but what ever...memang sungguh cantik panorama kat situ...

Farra Dhelina said...

bukan ada byk ikan ke kat situ? rasanya ikan dia dulu gemok2, penuh kolam..blh bg ikn mkn lagi..skng ada lg tak?

* ala klu pkai kimono tentu best bgaya dgn payong tuuu ;)

Cyda Acme said...

wahhh ... best betul ...
last month opis hubby aku wat kursus 4hr kat sini. giler tul JKR nih .. wat kursus kat tmpt org berhanimun camnih. jeles jek aku .. nih aku dh merengek2 kat hubby swuh bwk kitorg sefamily gi sini jugak .. hahahhaah

mekchu said...

sikit sgt gmbr nye.. ask for more.. mesti adam tgh menggentel tangan mama dia tu kan masa susu... hahaha..

~~@lyci@~~ said...

catlina:
haah.. dgn bawak adamnya mmg tak dan lah nak mekap2 dan posing bagai hehe..

Ibu Damia:
yup, redup ajer kat sana..

farra:
ada ikan tu.. besar2 kan.. alah, xsnap lak picca ikan..

Dot:
ko khutbah jer byk2 kali kat hubby ko, sure dia bwk punye hehe..

mekchu :
hahha.. betul2.. nasib nak gentel tgn, bukan gentel dot dot dot haha..

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com