Nuffnang Gadget

August 13, 2010

Giveaway Raya..


Tadi masa jenguk blog Lynn Hamzah, jumpa pulak Giveaway Raya organised by Mrs Nor .. suka sgt tengok koleksi-koleksi antik & English design kat blog Mrs Nor ni.. siapa yang nak join, klik kat SINI yer.. dibuka selama 10 hari dan tarikh tutup adalah pada 23 Ogos 2010..

gud luck to me ngeh ngeh ngeh,
a.L.y.C.I.a

4 yang komen:

MrsNor said...

salam alycia
terimakasih buat entry untuk GA di blog akak... moga bertambah meriah GA ini dengan penyertaan dr rakan2 yg singgah di blog ini.. dpt 2 undi iyer..satu untuk penyertaan satu untuk entry.. sekali lagi terimakasih

Nia said...

Good luck dear Alycia!

Selamat berpuasa ya! Semoga Ramadhan kali ni lebih baik dari yang lalu.

mekchu said...

wahhhhhhhhh.. bleh buat hidangan rendang di pagi raya...

~~@lyci@~~ said...

Mrs Nor:
sama2... suka sgt tgk koleksi Mrs Nor.. cantik2 bangatt..

Nia :
tq dear ... Insya Allah, Amin..

mekchu:
tulah... mana tau rezeki puase kan.. amin..

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com