Nuffnang Gadget

August 4, 2010

Makan-makan kat Opis ...

semalam opis alycia ada buat makan-makan... makan-makan sempena meraikan boss baru & staff baru, menyambut Ramadan dan menyambut hari lahir kakitangan yang lahir dari bulan Mei - Ogos ... 4 bulan sekali sambut besday... so, kalau ada makan-makan kat opis, haruslah siap-sedia kosongkan perut dulu ... jamuan start pukul 12.00 tengahari ... memang time yang elok untuk makan haha ... menu = nasi goreng cina + ayam goreng, mee kari, kuih-muih dan buah-buahan ... jom la layan piccas ...

... 2 biji kek harijadi .. 1 coklat moise .. 1 lagi bluenberry cake ... yang blueberry cake tu memang yummehhh ...

... tetiba lak alycia volounteer nak jadi Pengerusi majlis semalam .. kelass akak hehe ...

... ni masa boss bagi kad harijadi kepada staff yg sambut .. tetiba lak ada kad utk boss sekali ... so, boss cakap alycia lah yg bagi kat boss hehe ...
... semua besday boy & besday gurl potong kek ...


... makan time ...

... sempat jugak nak interprame hehe ...

enjoy for makan time,
a.L.y.C.I.a

8 yang komen:

saya_arief said...

cake...
yum2...
:D

ikiqzana said...

hai.. zana pon nmpk zura kt sana.. xpe yer panggil zura. sama ler rugi x tegur.. ye la x kenal klu dh lama kenal dn cam muker harus kena tegur.. hihihi

sama ler kt opis ni selalu gak wat makan2 tuk besday bdk2 opis.. meriahkan.

Adlin a.k.a Kyra MomS said...

makan lagi hehehe...alycia ni mmg suka makan la tapi body still mantain ....sedapnyee kek tu mmm...
bestkan ada xtvt cam ni..

mekchu said...

bundle sekali 4 bulan nye bday ye.. kitowang jumaat ngan isnin nih.. tgguuu lah kemunculan menu2 & muka2 kuat melantak nnti.. hehe

mizz-siti said...

zura, yg sblh alin ngan kak tim tu sape?

mizz-siti said...

zura, yg sblh alin ngan kak tim tu sape?

~~@lyci@~~ said...

saya_arief:
yummy ;)

zana:
puas tgk picca yg ambik mlm td.. kot2 ada terselit gambar zana.. xde pulak hehe..

adlin:
uihh, mn ada manten.. kejap naik kjp turun ni hehe..

mekchu:
wah, nnt update taww..

siti:
tu programer br.. gnti tempat syeni ..

Farra Dhelina said...

klu ada mkn2 ni mmg seronok kan!!

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com