Nuffnang Gadget

August 24, 2010

Mekap Itu..

ingat lagi tak masa alycia pergi Bukit Tinggi tu alycia pernah cakap yang ada mekap artis tolong mekapkan.. actually mekap artis tu adalah member pada geng photogh en ajip ... so, dah alang-alang tu suruh lah dia tolong make overkan sekali.. sajer ajer.. bila lagikan.. dah lah free hehe... nama dia Halim (freelance makeup)... dia pernah mekapkan Amy Mastura... dah pernah tengok gambar kat FB dia ... so, kalau sesiapa nak dapatkan khidmat Halim, boleh bagitau alycia... nanti alycia bagi no telefon dia ...

testimoni alycia : tetiba lak terasa diri lawa haha... yelah, last orang mekapkan pun dulu time kahwin... syok gak pakai bulu mata palsu tu ... pakai sampai ke petang... sayang nak tanggal .. rasa macam nak bawak tido malam ajer... tapi kang papa kata buang tebiat lak hehe...


raya ni nak try pakai contact lens la hehe...
a.L.y.C.I.a

13 yang komen:

soclose2213 said...

hahaa mekap..sc pun sibuk belajar mekap ngan budak2 opis ni..

bila mekap pki lenses lg melatop mama Adam nanti..=.=

Adlin a.k.a Kyra MomS said...

tang mata tu tk tahan lentik cam eja hehehe..sesekali mekap kan apa salahnya bawak tido pun xpe hehe..

Cik Andam Hazlina said...

sesekali melaram seronok kan.. hhehehe..

nk order lens leh tgk kat fb lina.. :)

mekchu said...

feeeewittt.. melentik mak!!!

Farra Dhelina said...

kelas uu ;p

mummy_ayu said...

phewittt..cun tu..ayu pun suka make over nie..

mama qis said...

cantik! i pun merasa sekali je la mekap cenggini. time kawen dulu. nak mekap sendiri tak pandai, tapi teringin.. u tak menuntut ilmu ke dari encey halim tu

♥MAMA♥ said...

waaa so gorgeous la mama alycia kite ;-)

~~@lyci@~~ said...

so close:
tulah.. nk sgt try pakai lens.. xpernah lg pakai..

adlin:
haha.. mcm eja tu xtahan..

hazlina:
u pun mak andam, lg terer hehe.. oh ada lens ekk, ok nnt alycia tgk..

mekchu :
haha... melnetik tu xtahan..

~~@lyci@~~ said...

farra:
wiwitt hehe..

mama_qis:
xsempat nak nuntut.. sbb ramai q nak mekap..

mummy_ayu:
samalah.. sesekali syok jugakkan..

mama:
haha.. tq mama ;)

SiKecil Yang Nakal said...

Alahai..Lawanya,,,
Jatuh Aty Dibuatnya...Huhuh

ghimau said...

hehehe.. lama tak dengar cerita..

~~@lyci@~~ said...

papa :
awwww.. malu i ;)

ghimau:
den ado yo kek sini..

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com