Nuffnang Gadget

August 16, 2010

Psttttttt... Adam Dah Buat Rambut Raya ...

ni kejadian tengah hari semalam... on da way nak balik ke Putrajaya dari kampung ... en ajip singgah kedai gunting jap nak gunting rambut... pastu aku tanya "papa, rambut Adam nak potong ker??"... en ajip cakap "potong lar ..".. terus ajer Adam gunting rambut... yang pelik tu, dia boleh potong rambut duduk sendiri kat bangku tu... macam orang besar... siap selungkup badan bagai... sikit pun tak nakngis... tengok ajer uncle tu potong rambut dia kat cermin... gud boy betul lah anak mama ni...

... duduk atas kerus beralaskan papan ...

... mula-mula cukur bawah sikit ...

... pegang-pegang kepala dia pun, dia buat dekkk ajer ...

... nipis kan yang kat atas pulak ...

... tadaaaaaaaaa... ni lah rambut raya Adam... pacak-pacak kat atas ... sebijik macam Si Pekan hehe..

minggu depan mama lak nak buat rambut raya,
a.L.y.C.I.a

6 yang komen:

Adlin a.k.a Kyra MomS said...

gud boy la menantu unty ni bila potong rambut..
pernah bawa kyra pi salon nk potong sikit rambut dia..bila duduk je atas kerus dah melalak tu lum salon girl tu pehang gunting hehehe...

CatlinaFly said...

wohooo..kalau E-ein ampun ler nak gunting rambut kat kedai...tgk gunting je dah larik!hihihihi

nanti nak try lah mana tau kalau dgn strangers dia duk diam gunting rambut..

mekchu said...

alo lo lo lo.. comel nye dia.. adam ni kalo peluh pun x de hal kan.. x basah rmbut mcm baru lepas mndi..

aNnAsUe'G said...

comeynye smbl ptg rambut smbl hisap puting. ;D

Farra Dhelina said...

hihi si pekan tgh isap puting lerr..hiks

~~@lyci@~~ said...

adlin:
tulah.. menantu anty ni.. suprise jugak tgk dia ok jer duduk atas kerusi tu..

cat:
betullah.. agaknya dia takut kat uncle tu.. tu yg diam tu hihi..

mekchu:
adam berpeluh badan dia yg bucuk masham hehe..

ann:
comey ekk anty hehe..

farra:
puting tu mmg xboleh dipisahkan lah huhu..

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com