Nuffnang Gadget

August 26, 2010

Siapa Tak Puasa Angkat Tangan...

ni masa berbuka Sabtu lepas ... kebetulan mak dan adik-adik datang berbuka kat rumah... so, macam meriah carey sikitlah makanan yang ada ... ada lauk yang masak.. ada yang beli kat param ....

bila dah siap-siap susun makanan kat bawah (meja untuk 4 orang ajer.. maklumlah family kecik hehe) sambil nak tunggu waktu berbuka, ada pulak budak yang menyelit dah duduk kat bawah dulu ... ni ha budaknya ....

... mama tanye "siapa tak puasa angkat tangan"... terus adam jawab "aye" sambil angkat tangan haha...


sekarang kalau nak buka, jangan letak makanan cepat-cepat atas meja... dah nak buka baru hidang.. kalau tak nanti adam sibuk lah nak makan... asyik cakap "amin... amin.." maknanya baca doa makan lah tu hehe ...


rindulah pulak kat adam,
a.L.y.C.I.a

6 yang komen:

Adlin a.k.a Kyra MomS said...

weeee meraiah tu dapat buka ngan family..siap tersusun atas tikar...lin nk merasa berbuka ngan family kat kpg esok hehehe

adam oh adam like kyra la..bila dah hidang susun atas meja dia dulu nk dok atas kerusi mintak nasi hehehe

zue @ annaleeya said...

bestkan klu dpt buke dgn family... meriah jerk..

Farra Dhelina said...

meriahnya kan berbuka dgn family..saat paling best..

mekchu said...

mangkuk chunggington tu sama cam najmi..

LyNn HaMzAh said...

hehehehe...mengaku adam yer...sure korang semua gelak sakan waktu dia angkat tangan tu kan...

~~@lyci@~~ said...

adlin:
betul2.. xsabo nak makan huhu..

zue:
yup, buka pose dgn family lah saat terindah ;)

farra:
yup, mmg best..

mekchu:
tu pinggan mkn adam hehe..

lyn:
haha.. adam buat lawak time nak buke pose hehe..

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com