Nuffnang Gadget

August 13, 2010

Testimoni : Photobook ...

Tadi masa alycia jenguk blog KedaiGambarKami milik Catlina, baru teringat pasal photobook yang cantik dan comey yang alycia tempah dari Catlina... dah janji dengan Catlina mak buat review, tapi manjang lupa ajer... ni dah ingat terus buat ... sorry yer Cat, lambat sikit buat entry nya .. ngeeee..

Type: Softcover Photobook
Pages:20
Dimension : 8 x 6 inches
with laminated pages(glossy)

Testimoni dari Alycia :
cantik dan comey sangat... suka suka ... alycia sajer ajer tunjuk kat mak & adik-adik ... diaorang pun suka tengok... nanti cakap nak tempah ... lagi pun alycia senang sangat deal dengan Cat ni... servis pun cepat dan pantas... tq yer Cat ... Insya allah, di lain masa dan ketika alycia pasti akan order lagi... tq so much Cat ;)


ni antara beberapa piccas photobook tu.. Kopipes dari blog KedaiGambarKami ...


6 yang komen:

Adlin a.k.a Kyra MomS said...

cantikkk...cam mahal je heheh..

Farra Dhelina said...

ctk ah kak..bpe rm klu cm ni?

CatlinaFly said...

alycia:tq :)..

tp adlin & farra ,skrg kami tgh ada sale, harga nya rm99 je :) (tak termasuk pos)

harga asal RM129++

♥MAMA♥ said...

hihiii comammm...mmg comammm photobook ni..k.da pun tempah gak,tp sampai sudah kite asyik terdelay je nk anto gamb,kekekeee..kena buat cepat2 ni ;-)

~~@lyci@~~ said...

adlin:
time ni alycia book ms promo Hari bapa.. RM 79.00 jer ..

farra:
catlina dah jawabkan ;)

catlina:
most welcome :)

Mama:
kena buat cpt2 ni mama.. boleh tunjuk time raya kat sedara-mara hehe..

CatlinaFly said...

alycia: ha ah betul masa tu RM79..crazy sale..skrg pun tak sure bila leh buat crazy sale sebab kita bergantung kepada harga printing :)

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com