Nuffnang Gadget

August 2, 2010

Uishhhh, Ke Mana Tu???

Adam dah siap-siap nak pergi mana ni????


Papa poyo-poyo nak pergi mana???


Adam dengan mama posing-posing nak ke mana???


semuanya kerana ....
;
;
;
;
;
;
;
;


nak ke France .... opssss, silap lak.... holiday singkat di Colmar Tropicale, Bukit Tinggi, Pahang.... tempat yang bolehlah berangan-angan ala-ala bercuti kat France hihi... update later kay... piccas tak transfer lagi dalam hard disk... semua pengsan kepenatan semalam...

Walau pun sekejap tapi enjoy,
a.L.y.C.I.a

7 yang komen:

Adlin a.k.a Kyra MomS said...

amboi mama adam dressing ala2 nk gi overseas heheh..papa adam lak why cam nk pi opis ke hehehe yg penting adam cute la...holiday sakan la yea..kyra pun tk sampai lagi kat situ hehehe

mummy_ayu said...

wah best tu..tak sabar nak tgk pic..mesti best..

~~@lyci@~~ said...

adlin:
haha.. papa adam mmg.. time tu lah pulak nak pakai kemeja hehe.. oh, adam mmg xcited ok.. dr rumah lg dia dah sibuk usung beg sana-sini..

mummy_ayu:
tunggu... coming soon hehe..

LyNn HaMzAh said...

bestnyer...lynn x pernah gie sini lagi...nanti update gmbr byk2 yer...

Farra Dhelina said...

syioknyaaaa...cpt2! tak sabar nk tgok pic! ;)

~~@lyci@~~ said...

lynn:
okey.. will update & letak picca byk..

farra:
besttt .. ok dear ;)

mekchu said...

ooo.. tinggi nye adam naik bukit.. sakan ye.. nak gi sana jugak la.. last masa tgh berchenta.. ahaks..

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com