Nuffnang Gadget

September 24, 2010

Bertambah Semangat Nak Bekerja...

semalam alycia dapat hadiah raya kat opis... hadiah dapat ganti pc baru... memang besttt.. sejak 3 tahun alycia kerja kat sini, tak pernah pun dapat pc baru.. turun-temurun dari staff sebelumnya iaitu Kak Jus yang dah bertukar ke AG Seremban...

menarik, tertarik kau memang debummmmm...

... wide skrin... flat skrin... i like ;) ...

... tengok blog pun puas .. terang.. lebar hehe ...

semoga alycia akan lebih bersemangat untuk bekerja... chayok2...

a.L.y.C.I.a


10 yang komen:

chugie said...

patut ler semangat.. dpt pc baru rupenye! pasni kena update blog 3 4 kali sehari lah ye..

~~@lyci@~~ said...

chugie :
haha.. harusss ;)

Ieda Al-Habsyi said...

ohooho!! alycia sama ngan ieda, 3 tahun keje baru leh dpt flat skrin, hehehe!! ieda dpt masa bulan pose ritu :) lagi laju la nak berblogging, heheheheh

mummy_ayu said...

ok gak tu..ayu 5 tahun lebih baru dpt flat skrin...tu pun sbb jaga boss kot..apa pun..sukala dia tu...

Sidratul Muntaha said...

chayok!
samalh kita..
ayu pun dekat 3 tahun keja uia nih baru dpt yg baru jugak
last year
tpi bangsa yg kotak punyer screen
memanjang ke bawah

firahadifa said...

waaa .. puasnya mata memandang!

LyNn HaMzAh said...

wahhhh...dapat pc baru...makin bersemangat la nak buat kerja...

~~@lyci@~~ said...

ieda :
smgt sungguh nk update blog kan hehe..

mummy_ayu:
suke2..

ayu:
xpe.. janji baru hehe..

fidah :
betul2.. terbeliak bijik mata hehe..

lyn:
semangat bekerja tu yg penting hehe..

mekchu said...

seronot kan pakai wide screen...

Farra Dhelina said...

mmg bersemangat..baru lah best kan..nk buat keje pon..sedap je mata memandang..

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com