Nuffnang Gadget

September 27, 2010

Biru Mata Hitamku..

wow weee.. tajuk lagu Wings tak tahan.. apa yang biru mata hitamku ni???
jeng jeng jeng...

;
;
;
;
;
;

... tetiba dah pakai contact lens biru hehe ... papa cakap mama dah takde kerja...

biasalah unplan... memang dah lama dah nak try pakai contact lens... tapi selalu takde masa nak pergi carik + takut nak mencuba... semalam beranikan diri jugak mencuba.. akhirnya berjaya... yessss... mula-mula macam takut jugaklah nak masukkan dalam bijik mata.. lepas orang yang jaga kedai spek tu ajar step nak masukkan dan nak keluarkan.. terus buat kat situ jugak... mula-mula memang rasa lain macam + keluar-keluar airmata... tapi lepas tu baru rasa selesa...

... siap beli dengan complete set lagi... alycia beli yang pakai 3 bulan tu ...

lepas ni akan lebih bergaya dengan contact lens baru ahakkkk...

a.L.y.C.I.a

15 yang komen:

mama uzma said...

wah...cantikkk sesgt...!!jeles tgk mata u..hahaha

iena pernah nak try tp lbih takut dari berani..sudahnya mmg la tak tertry...hehehe

mekchu said...

bundar mata biru mu... jelessss.. mekchu mmg tak berani nak pakai lens.. sakit lain untuk cantik masih snggup.. tp sakit pakai lens tak boleh!!

~~@lyci@~~ said...

mama_uzma:
mmg takut jugak.. tp sebenarnya dia ada teknik yg betul nak letak kat bijik mata tu..

~~@lyci@~~ said...

mekchu:
hehe.. ingt lagi cerita mekchu pakai lens ms besday najmi smpai terkoyak lens hehe..

CikSembang said...

kemaen lagi dgn contact lens.. kita jeles tau

Adlin a.k.a Kyra MomS said...

wahhh cam artis dah ni hehehe...
cantik pandai gak alycia pakai lens yea..

** sorry alycia ari tu tk sempat gi umah alycia mmg kami terkjar masa..sorry sgt2..lain kali jgn serik invite kami hehehe **

chugie said...

cantik!
sy sampai la ni x berani lg nak cuba.. takut yang amat!

Farra Dhelina said...

ctk uuuuu....mcm tajuk lagu tu..hehe

soclose2213 said...

shantek..brand maxim/fresh look..? belum pki yg blue color lagi..raya ari 2 pki yg cekelat n kelabu..=.=

beli 3 jimat skit erk..klu satu2 mahal oooo

Nana said...

dah lama xpakai lens kale2 heheh dolu pkai time nk kawen je

firahadifa said...

cantiksssssss!

LyNn HaMzAh said...

cantik la...lynn x pernah pakai contact lens...teringin gak nak cuba...

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

pheeewittt...
wlpn biru mata hitamku tp tetap shantekkk.. =)

~~@lyci@~~ said...

cik sembang :
jgn lah jeles kak hehe..

adlin:
haha.. mengalahkn artis.. ok, no problemo dear ;)

chugie:
mula2 mmg takut.. tp bila dah dpt step, baru berani..

farra:
tq u ;)

soclose:
brand fresh look.. tulah, ingat lepas 3 bulan, nk pakai yg color coklat pulak..

~~@lyci@~~ said...

nana:
alycia mmg 1st time pakai ni..

fidah:
tq ;)

lyn:
try lah lyn hehe..

leily:
tq2.. ni yg semangat nak pakai ni hehe..

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com