Nuffnang Gadget

September 28, 2010

Epilog Syurga Cinta ...

wah apa pulak kaitan entry ni dengan drama Epilog Syurga Cinta ni... cerita dia macam ni.. lepas pergi open house rumah ibu Adam hari Ahad haritu, teruslah alycia ajak en ajip pergi Bangi kejap.. nak usha-usha kabinet pinggan-mangkuk... lepas tu terus en ajip cakap "mama, jom kita pergi Wangsa Walk nak... macam dalam cerita Mia Sara tu... dia ajak abang dia pergi kedai buku kat Wangsa Walk... nak jumpa Cikgu Siti"... wah, kuat betul pengaruh tv laki aku ni... siap nak pergi Wangsa Walk bagai.. macam biasa aku menurut perintah.. i pollo...

tapi siyesss, memang gamble giler kami pergi Wangsa Walk ni... bayangkan lah dengan tak bawak apa-apa barang Adam.. susu, pampers semua takde... nasib baik sekarang Adam dah pandai minum air sedut straw... so, belikan air vitagen, berbotol-botol Adam minum... nasib Adam behave ajer sepanjang perjalanan.. pergi dan balik tido dalam kereta....

kami just jalan-jalan ajer.. nak mengimbau kenangan Epilog Syurga Cinta lah katakan hahaha... tapi kan alycia dah kata memang tak sahkan tak beli apa-apa... alycia beli gaun putih + blaus putih + contact lens ... en ajip dapat kasut Nike yang jadi idaman kalbu (mama BELANJE) hehe.. siap tulis besar-besar lagi... Adam dapat seluar kartun Mickey Mouse....

jom ayan piccas jap...

... sampai-sampai mesti suruh Adam posing dulu ...

... macam biasa, pantang nampak port lawa sikit, nak ambik gambar hehe ...

... mama pulak kat port yang sama ...

... en ajip tengah mencuba kasut Nike... semangatlah papa lepas ni nak pergi outing pakai kasut Nike baru ...

... Adam bila nampak papa dia test kasut, dia pun nak test jugak... siap ambik lagi kasut besar-besar tu, pastu nak bukak kasut dia...

... dua-dua setia dengan Nike ... kasut papa lebey 7 hinggit ajer dari kasut Adidas Adam yang papa beli time raya haritu ....

harap korang tak boring lak yerk tengok piccas-piccas ni... biasalah, bila mood berbloging sudah mari.. macam-macam entry, macam-macam piccas nak letak... ni kena buat entry cepat-cepat.... up to date sebab banyak sangat program dalam list raya tahun ni hehe...

a.L.y.C.I.a


7 yang komen:

Ieda Al-Habsyi said...

wah pak anak pakai nike, kemain bergaya lah pas ni :)

mummy_ayu said...

wah..seronoks jenjalan...mcm mcm dapat..

Adlin a.k.a Kyra MomS said...

dr putrajaya sampai gak ke wangsawalk yea..cayalah sepanjang jalan adam x minta susu hehhe kalau kyra abis mengamuk nk susu..nike mmg cantiksss..

Jemari Seni said...

Jauh jalan tu all the way dari Putrjaya ke Wangsa Maju..
JS yg dekat ni pon tak terjah lagi Wangsa Walk tu..hehehhe

chugie said...

amboi, jauh gak berjalan ye kamu.. huhuh..

soclose2213 said...

tak kisah la alycia nak msk entry apa..kwn2 klu tak update mcm makan tanpa garam..bleh gitu..

~~@lyci@~~ said...

ieda:
sehati sejiwa dgn Nike hehe..

mummy_ayu:
sonok.. pastu abis duit hehe..

adlin:
mmg Adam kalo berjalan jrg nak minum susu.. kalo ada pun dia xnak minum..

JS:
haha.. jln2 carik pasal namanya ni hehe..

chugie:
huhu... jauhkan..

soclose:
betullah.. kalo sehari xupdate rasa sepin sgt..

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com