Nuffnang Gadget

September 2, 2010

Ini Adalah Mekchu ...

huhu... semalam jeles okay tgk Mekchu dah buat entry pasal alycia ... terharu isk isk isk... semalam memang tak boleh nak buat entry langsung... bz nak siapkan minit dan maklumbalas huhu... hanya boleh pandang, baca dan komen ajer.. dalam hati meronta-ronta haha...

okay, saje jer nak letak tajuk entry sama dengan mekchu ... baru lah serashi bershama kan hehe... sebenarnya alycia cuti hari Isnin lepas.. saje ambik cuti nak balik kampung PIL kat Kuala Pilah... on da way nak balik ke Putrajaya tu singgah Seremban sekejap.. terpengaruh dengan banner Jualan Gudang Extreme kat Parkson (ni nanti buat entry) ... lepas tu, sambil alycia cuci-cuci mata, en ajip call kata ada orang nak jumpa... apa lagi berdesup ajer lah carik... memang biasalah kalau jalan-jalan kat Seremban ni pasti ada yang kenal... yelah, tempat lama lah katakan.. target dlm hati ex-opismate ajer... sekali terkejut ok nampak Mekchu... sebab kami berkenalan di alam maya sahaja.. belum pernah bertentang mata gitu... dan yang paling best Mekchu kata dia nampak Adam.. rasa macam kenal ajer hehe ... amboi Adam, dah glamer ekkk... nampak Adam ingat alycia haha...


... Inilah dia Mekchu .. sorry lah Mekchu.. dalam Mekchu kata Mekchu comey, tetiba lak alycia lagi comey hehe ...


nak buat jugak kronologi perkenalan Alycia dan Mekchu hehe ...


1. dulu Alycia kerja kat opis yang Mekchu kerja sekarang ... now Alycia dah pindah Putrajaya ...

2. hubby alycia dan hubby Mekchu saling mengenali ... dan Alycia pun kenal hubby Mekchu ... sekarang hubby Mekchu kerja kat Putrajaya jugak... depan opis alycia sekarang...

3. Mona & Ita kawan lama Mekchu adalah geng Merayap Alycia ...

4. Mekchu adalah kembar seiras Jemah dan Jemah adalah kawan lama alycia ...

5. Alycia nampak Najmi anak Mekchu pakai baju Timberland kat blog.. tanya beli kat mana ... terus Mekchu hadiahkan baju Timberland tu kat Adam ... dan Alycia bagi duit raya in advance kat Najmi ...

so, sweetkan perkenalan ini ... tak sangka berkenal di alam maya boleh bertentang mata gituw... alycia harap perkenalan kita akan kekal menjadi sahabat yang serasi bershama yer mekchu hehe... lain kali kalau Mekchu datang Putrajaya jangan lupe caling-caling alycia ... nanti alycia belanja makan ....

... see, bakat blogger dah ada dah dalam diri kami berdua ... posing perasan ala-ala artis gitew ...

eh mekchu ni nak bagitau... semalam tengah tengok-tengok gambar ni, ada ofismate alycia kata macam kenal ajer... dia kata ni budak UUM ker... alycia cakap ye kot ... terus ajer dia kata nama dia Suraya kan... alycia kata betul-betul... opismate alycia tu namanya Wan Meliza ... PTM jugak kat sini.. kenal tak?? ni alycia tunjuk orangnya ...

a.L.y.C.I.a

4 yang komen:

♥MAMA♥ said...

waaaa teringin gak akak nk serempak ngan alycia the hot mama n glamss ni ;-) insyallah jika ada jodoh kite..cuma mama ni...malu2 meowww gtu ;-)

mekchu said...

hahahahaha.. tergelak beso baca entry seakan kopi pes nih.. hahahaha... tak sangka kan dpt jumpa.. tak sangka ada org yg lagi comel dr mekchu selama nih..

selalu dtg ptrjy tu, tp takut nak gnggu.. lepas ni mesti dah tak takut lagik dah..

wan meliza tu ada belog tak? ermm.. sape erk?? mesti member2 lama kat UUM ni.. tak pun muka dah nmpk lain.. dah tak cam.. kim salam ngan dia tau..

hebatnya alam maya....

Farra Dhelina said...

heheee tringat hr tu nmpk akk kat putrjaya..tp segan tahap tenuk nak tego..hahaha..

~~@lyci@~~ said...

Mama :
Insya allah.. nak sgt jumpa dgn Mama dan Sara yg kiut tu ;)

Mekchu:
haha.. kopipes kes malas nak taip.. ok, len kali dtg cni caling2 ekk..

Farra :
tulah.. apsal xtegur akak.. akak kn peramah ehhe..

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com