Nuffnang Gadget

September 7, 2010

Majlis Berbuka Puasa @ PICC ...

petang semalam ofis alycia buat majlis berbuka puasa di PICC ... ni lah 1st and last kot berbuka puasa kat luar ala-ala bufet tahun ni ... sebelum tunggu yang lain-lain sampai apa lagi, ambik masa lah berposing-posing kat luar... kat luar tu PICC buat decoration ala-ala rumah kampung... memang best lah siap dengan tikar mengkuang bagai....

overall menu berbuka kat PICC ni memang best... selesa... ruang makan yang luas ... kalau dah penat makan boleh ambik angin kat luar dulu... pastu sambung balik... bagi yang laki-laki yang hisap rokok tu, ada lah tempat nak hembus asap kat luar tu... cuma alycia rasa nasi berlauk tu kureng sikit lauk-lauknya... tak banyak pilihan... tapi desert memang best... macam-macam puding ado... kambing bakar pun ado... satay, ikan bakar.... cuma alycia tak sempat nak merasa semua ... perut kecik... memang tak sesuai nak belanja makan kat hotel pun hehe....

jom lah layan serba-sedikit picca yang ambik di PICC ni... cuma picca masa makan tak sempat nak snap... sibuk melayan adam makan + nak makan jugakk ...

a.L.y.C.I.a


... 1st mesti picca mama & adam dulu... semalam Adam demam .. pagi tu bawak pergi klinik dah... tengok muka budak demam, tak ceria.. takde mood ...
... 2 botak yang amat ku sayang ... fesyen rambut raya ...


... berposing di depan rumah kampung ... tu banner bufet di PICC ... RM 50/head ...


.... geng semeja makan ... Wan Meliza ...

... last posing di scooter ... siap ada scooter lagi ni kat luar dewan makan ...

4 yang komen:

Nana said...

nampak sgt muka adama xceria je demam yea...sedap x makanan kt sini ceh beria2 tanya xdan dah nk buka buffet skang ni gehehe

mekchu said...

yep.. 2 botak itu lah yg mekchu jumpa tgh layan mcd di bulan puasa.. hahaha.. rugi la tak amek gmbr dorang masa tu

chugie said...

amboi.. posing sakan ye.. siap ade moto lg! gempak.

~~@lyci@~~ said...

nana:
huhu, cian adam... demam nak raya..

mekchu:
haha.. anak & bapak layan mcd..

chugie:
motor scoot hehe..

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com