Nuffnang Gadget

September 15, 2010

Mood : Menghabiskan cuti..

dah seminggu blog tak berupdate... ni baru sempat nak update.. ni pun nak bebel sikit-sikit ajer ni.. sekarang masih di kampung halaman alycia di Mantin, N9 menghabiskan cuti panjang minggu ni.. next week baru start kerja... terasa lama sangat lah pulak cuti... siap kira lagi hari ni hari Rabu, esok Khamis, pastu Jumaat bla bla bla.. esok baru kami balik ke teratak buruk kami di Putrajaya... home sweet home... rindu kat rumah sendiri huhu... asyik teringat-ingat ajer pokok bunga kat balkoni tu mesti dah layu huhu.... entah-entah dah mati.. oh, tidakkkkkkkkk....

amacam raya korang... alycia tahun ni rasa raya paling tak best sebab tak dapat nak posing sakan... memang busy sampai tak sempat nak berposing... tak sempat nak shoot 1 family huhu... jeles tengok kawan-kawan dah upload gambar raya huhu....

oklah, kepada yang masih bercuti, selamat bercuti..... dan yang nak pulang tu, selamat pulang dan berhati-hati dijalan raya.... yang dah mula bertugas, selamat menjalankan tugas... tapi mesti mood raya nan ado kan hehe....

Selamat semua !!

a.L.y.C.I.a

14 yang komen:

diraja22 said...

slamat ari ghayo..
cuti ghoyo sakan yo..

Adlin a.k.a Kyra MomS said...

cuti sakan yea..sama la kita cuti seminggu tp balik KL awal hehehe..
apa !!! x sempat snap pi family hihihi tkpe lain hari ada masa lagi hehehe

CatlinaFly said...

salam alycia..selamat hari raya(raya sebulan hehehe)

wah lama cuti eh..samalah tapi sy dah balik ke rumah johor dah ni..

ala samalah..takde lah sempat amek gmbr 1 syawal byk2 sebab pas bersalam2 raya, bergegas ke umah nenek (masa di kelantan)...

Farra Dhelina said...

bestnya cuit lama..fra hr ry ke 4 dah keje..uwaaaaa

~~@lyci@~~ said...

terima kasih semua.. sekarang telah berada di Putrajaya ;)

mekchu said...

esok dah kena kerja.. ohhhh... malasssssssss nye....

~~@lyci@~~ said...

mekchu:
tulah pasal.. momday blues smpai ke petang ni..

Anonymous said...

This is very fine web site, thank you and look at that [url=http;//ciufcia.pl]gry dla dzieci[/url]

Anonymous said...

Hey really nice website, I noticed your website when doing study on some methods to develop my web log. I was simply inquiring which spam software system you use for comments as I get tons on my site.

Anonymous said...

I couldn t agree more! good job! financial help

Anonymous said...

I wasn’t aware of some of the info that you wrote about so I want to just say thank you. scholarships

Anonymous said...

financial help

Anonymous said...

Great post, I am almost 100% in agreement with you

Anonymous said...

top [url=http://www.001casino.com/]001casino.com[/url] hinder the latest [url=http://www.realcazinoz.com/]casino[/url] unshackled no deposit perk at the foremost [url=http://www.baywatchcasino.com/]online casinos
[/url].

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com