Nuffnang Gadget

September 24, 2010

Projek Lunch Tadi..

inilah projek yang buat time lunch hour tadi... bukan pergi shoping Alamanda ker, Jusco ker... bukan pergi makan-makan... tapi projek ini... jeng jeng jeng ...
;
;
;
;
;
;

projek jahit manik baju... dulukan seminggu sebelum raya alycia dah attend kursus jahit manik... so, ni baru sempat nak menghias-hias baju raya... takpelah, bling-bling lepas raya hehe...

... ni baju kurung kain swiss cotton... disebabkan bunga dah cukup meriah, just letak batu diamond dan small flower ajer ... sempat jahit kat lengan baju.. yang leher akan bersambung di episod akan datang hehe...

amacam, okay tak ??

a.L.y.C.I.a

7 yang komen:

Adlin a.k.a Kyra MomS said...

OMG...ni la staff gov hehehe ada masa lebih tuk buat benda2 cam ni ehhehe opps..my asben gov staff also hihihi
pandai gak yea jahit manik pas ni leh amik tempahan lak hehehe...

~~@lyci@~~ said...

adlin:
ni pun sbb hari jumaat ms rest pnjang.. so, boleh la mengadap benda ni hehe..

mummy_ayu said...

rajinnya..ayu punya rajin untuk buat mcm nie..ikiyt mood...he he he

soclose2213 said...

lepas ni bleh tempah kat alycia ler..=.=

~~@lyci@~~ said...

mummy_ayu:
betul2.. ikut mood.. ni mood tgh rajin la ni hehe..

sc:
blum sedia terima tempahan.. utk diri sendiri pun xlepas haha..

mekchu said...

cane nak tempah.. utk raya tgh dpn.. jgn risau.. hahahaha..

Farra Dhelina said...

rajin nya jht manik ye kak..klu kita, dh bterabor daa

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com