Nuffnang Gadget

September 11, 2010

Salam Lebaran 1431 H ...

diam tak diam lagi seminggu lagi kita bakal menyambut lebaran... kehangatan Hari Raya dah mula terasa dah ni ... teringat lagi zaman sekolah dulu sibukkan kumpul kad raya ... pastu siap tulis pantun lagi "pecah kaca pecah gelas, sudah baca harap balas..." hehe ... rindunya zaman kanak-kanak dulu... sekarang ni dah tak main dah hantar-hantar kad kad raya... zaman teknologi semua dah canggih.. pakai e-kad, sms, MMS....

dikesempatan ini, Alycia ingin menyusun sepuluh jari memohon ampun dan maaf andai kata sepanjang kita berkenalan di alam maya ni, ada yang terasa hati... minta maaf yer... jangan lupa jemput datang ke rumah Alycia di Putrajaya.. tahun ni beraya di kampung alycia di Mantin... raya ke-2 balik kampung en ajip di Kuala Pilah... berhati-hati dijalan raya... ingatlah orang yang tersayang...

terimalah pemberian kad raya digital ni (dah nama zaman teknologi) dari alycia untuk semua rakan blogger yang kenal alycia, semua followers, silent reader ke (ada ker muahaha), tiba-tiba termasuk kat blog ni ke.... sapa-sapalah...


semangat buat ucapan raya cepat-cepat sebab next week hari Rabu dah start cuti.... yihaaaaaa... macamlah kampung jauh sangat haha...

oh ya, ini pulak kad raya design by en ajip ....

a.L.y.C.I.a

25 yang komen:

soclose2213 said...

wah cantiknya kad raya..
selamat hari raya jugak utk alycia, maaf zahir batin jugak ye..=.=

Farra Dhelina said...

ctk ecard sis..

slmt hr ry sis!!

Adlin a.k.a Kyra MomS said...

happy raya day..
maaf zahir dan batin
berhati2 di jalan raya..

♥MAMA♥ said...

slmt hari raya aidilfitri juga drpd akak sekeluarga buat alycia sekeluarga,semoga aidilfitri kiet kali ini lebih bermakna,insyallah

Cik Jatt said...

selamat hari raya to u and ur family too! i pun dah semangat nak raya ni:)

~~@lyci@~~ said...

to all :
tq.. selamat hari raya semua ;)

soclose2213 said...

salam alycia, dah start cuti erk..

ada awardsss sila ambil

~~@lyci@~~ said...

sc:
tq.. dah tepek dah ;)

sall said...

Selamat Hari Raya utkmu sekeluarga..

anisalya said...

cantik kad raya..
secantik tuan blog...
hehehe...

mummy_ayu said...

selamat hari raya..ayu mik kad cun nie..nak gantung kat blog..nanti amik kad raya ayu yer...selamat balik kg...raya kat seremban ker?

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

Salam Lebaran gak, Maaf Zahir & Batin .. ;-)

mekchu said...

nnti bila ada kat pilah tu calling2 la.. bleh dtg raya :)

tq for d card..

sabtu lepas jmpa adam & ajip lagi dan lagi.. hahaha.. zura gi rebonding.. kemain sakan nak raya nih... hehehe..

~~@lyci@~~ said...

sall :
selamat hari raya :)

anisalya:
tq ;)

mummy_ayu :
selamat hari raya.. taun ni raya pertama di mantin.. ayu raya kat mana??

leily:
maaf zahir & batin..

mekchu:
insya allah.. haha, ajip ada ckp.. rambut raya u hehe..

zue @ annaleeya said...

selamat ari raya jgk utk alycia dan family yer... cantik kad raya tuh... nnti akak amek eh... tenkiu...

~~@lyci@~~ said...

zue:
tq.. ambiklah kak ;)

hamzah ian said...

raaya!!!! dah raya!!!

chugie said...

selamat hari raya alycia.. maaf zahir dan batin ye!

~~@lyci@~~ said...

hamzah :
yeye raya !!

chugie:
sama2 chugie.. maaf zahir dan batin...

aku_gayahspears said...

camat Hari raya

Norly Saliana a.k.a Sweetmama said...

Selamat hari raya tuk alycia&co.

~~@lyci@~~ said...

gayah :
selamat hari raya juga ;)

sweetmama :
tq.. ;)

hamzah ian said...

dtg lg sini...

CatlinaFly said...

selamat hari raya dan maaf zahir & batin buat alycia sekeluarga :)

Long Haffiz Long Hassan said...

selamat hari raya
maaf zahir dan batin jugak tau
heehe :D

kisah London hanya di http://coretanperantau.blogspot.com

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com