Nuffnang Gadget

September 7, 2010

Sudah Baca Harap Gantung..

Teringat dulu-dulu kalau time seronok berbalas kad raya, mesti tulis Pecah Kaca Pecah Tong, Sudah Baca Harap Gantung... jadi saya gantung lah kad raya yang diterima dari kawan-kawan di blog saya... terima kasih atas ingatan semua... Selamat Hari Raya !!

a.L.y.C.I.a

... Dari Atie Chumel ...


... Dari Farahni, schoolmates sekolah menengah ...


... Dari ofismate = Mohd Noor ...


... Dari geng photogh = Cendawan Tekan ...


... dari Adlin ...


... Dari Geng Merayap = Mona ....


... Dari Geng Merayap = Ct Fatimah ....

... dari MAMA ...

... Dari sepupuku = Safuan a.k.a Uncle Bling2 ...


... Dari Member Fesbuk = Ull Yull ...


... Dari member fesbuk = Zuriana Zainol Abidin ...

... dari Mummy Ayu ...

... dari E-Car Nazrin ...

... dari Elee Mardiana ...

... dari Harlina Shahrel ...

... dari member fesbuk - Kasih Alyza ...

... dari Mama Tisya ...

... dari Mekchu yang serba pepel ...

.... dari Farra Dhelina ...

p/s : semua ini adalah kad yang diterima sehingga 7 September 2010 ... esok saya akan mula bercuti... mana-mana kad yang saya terima selepas ini akan alycia update kemudian... terima kasih semua ... sayang korang ... mwahhhhh ...


7 yang komen:

♥MAMA♥ said...

hihiii bagus idea alycia ni,a'aa teringat plak akak style gantung2 kad raya bile dpt kad kn musim raya ni ;-) hihii,nnt nk gantung gak la kat blog k.da,hihiii mintak izin ye adikku yg cantik gorgeous ;-)

Adlin a.k.a Kyra MomS said...

hahaha alycia kita pun dah gantung kat blog kad raya yg kita dapat hihihi...
banyak gak koleksi kad yg alycia dpt yea..

~~@lyci@~~ said...

mama :
haha.. dulu2 mas kecik2 gantung kat rantingkan.. buat mcm pokok hehe.. ambik lah kak.. mmg nak bg kad tu utk akak pun..

adlin:
tq2.. sama2 gantung hehe..

Farra Dhelina said...

nnti baru nk gantung hehehe..nk kumpul semua sekaligus

Farra Dhelina said...

kak, nnti jemput amik kad ye! :)

mekchu said...

mana kad raya mekchu tak kunjung tiba nih? abg posmen salah add ke??

~~@lyci@~~ said...

farra :
tq.. dah ambik & gantung...

mekchu:
baru jer smpai.. posmen penat, pose hehe..

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com