Nuffnang Gadget

September 27, 2010

Weekend Yang Sibuk...

Sabtu (25/9)

actually bukanlah kami buat open house.. cuma kebetulan en ajip nak ajak geng-geng photogh dia makan-makan kat rumah... so, adalah buat makan-makan sikit... menu yang di order adalah satay dan mee kari... aku cuma masak bihun Singapore, kek coklat dan puding koktail ajer ... memah bz betulllah jadi tuan rumah ni... tak sempat nak shoot bagai... dah habis majlis dah kepenatan baru teringat alamak, apasal tak shoot makanan... banyak yang tak dapat shoot... kami takde pembantu.. kami berdua jadi tuan rumah + jadi bibik jugak ke dapur hehe... dengan adam yang kadang-kadang buat perangai nak mintak dukung huhu...

apa-apa pun terima kasih kepada kawan-kawan hubby yang sudi datang... tak ketinggalan aku ada jugak jemput geng2 merayap... ni baru pra open house.. insya allah, di masa akan datang kami akan jemput semua kawan-kawa.. maunya dari pagi sampai ke petang hehe...

ni adalah sedikit piccas sebagai kenagan ...

... siti with familys .. cuma baby arissa takde ...

... hariz anak tini ... adam panggil hariz baby, padahal sebaya hehe ... macam lah adam besar sangat kan adam hehe ...

... Adam yang kejap elok.. kejap buat perangai.. tapi dia dah pandai ajak kawan2 yang dtg masuk bilik mainan dia .. gud boy anak mama ...

... Tini & Hannah.. tak dapat lak nak posing with Tini sefamily ...


Ahad (26/9)

Ada jemputan open house di rumah Ibu a.k.a Pengasuh Adam... so, memang target nak datang tengah hari waktu lunch... so, tak payah masak ... langkah berjimat-cermat haha... sebelum pergi rumah Ibu Adam, sempatlah kami berposing sefamily... inilah piccas kami sefamily di hari raya tahun ni... walaupun tak pakai baju raya.. tapi mood raya masih ada hihi ;)

... Adam with mama ... sekarang memang susah nak suruh adam posing... lasak bukan main lagi dia ...

... Adam tak nak posing dah... biar mama dengan papa yang posing ngeh ngeh ngeh ...

a.L.y.C.I.a

3 yang komen:

chugie said...

wah.. mkan2 lg! rata2, bloggers buat makan2..

alycia bila nak buat open house tuk blogger plak?

mizz-siti said...

yuzi macam pegang baby sorang lagi pulak padahal upin ipin kesayangan adam :)

~~@lyci@~~ said...

chugie:
belum lagilah nak buat open house utk blogger.. ramai ke yang nak dtg haha...

mizz-siti:
betul2.. mcm baby boy baru lak hehe..

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com