Nuffnang Gadget

October 7, 2010

Aku jatuh cinta sama... Maher Zain...

opsssss.. statement jatuh cinta tu jangan disensasikan okay.. sesungguhnya alycia masih mencintai en ajip as my husband.... cuma tetiba sekarang ni dah jatuh cinta Maher Zain... dengan lagu-lagunya yang mengasyikkan.... siapa Maher Zain... doktor?? Majistret??? mesti ada yang tanyakan... sebenarnya Maher Zain adalah penyanyi yang berasal dari Lebanon dan sekarang dikenali sebagai 'next superstar Islamic Music'.... kalau nak tau lebih lanjut biodata Maher Zain, klik kat SINI ...

Justify Full... this picca kredit to geng photogh Alycia = Chot Touch ... terus buat frofil picca kat FB hehe ...

dan sekarang Maher Zain sedang mengadakan road tour di Malaysia .... petang semalam alycia sibuk-sibuk tipon ajak en ajip ajak pergi UIA sebab Maher Zain ada buat sesi Meet the Fans @ UIAM haha... giler semangat alycia ... nasib en ajip kata agak-agaklah tu mama.. jauh tu... kalo tak memang dah pergi dah UIA hehe...


sekarang dalam kereta pun asyik layan lagu Maher Zain ajer... sampaikan Adam pun dah pandai sebut Allah.. Allah... kelakar Adam.. lagu yang paling terkesan di hati ialah lagu For The Rest Of My Life... lagu ni memang khas ditujukan kepada para isteri-isteri.. korang dengarlah lagu ni... sekali dengar, mesti nak dengar lagu.. syahdu ajer ...

alycia tujukan lagu For The Rest Of My Life ni kat semua geng blogger...





nak cari CD Maher Zain pulak... sekarang layan yang download ajer.. rasa tak puas...

a.L.y.C.I.a


3 yang komen:

Ieda Al-Habsyi said...

ieda baru jatuh cinta gak! hehehhe! bestkan lagu dia :)

~~@lyci@~~ said...

ieda:
wah, dah jatuh cinta ekk.. bestkan lagu dia..

mizz-siti said...

best kan kalau dapat tgk showcase tuuu...tp dh sold out....huhu kalo tak bleh pi sama hehe

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com