Nuffnang Gadget

October 4, 2010

Alhamdulilah.. Rezeki Raya..

weekend memang tak sempat nak jenguk-jenguk blog... pagi ni bila bukak ajer blog.. dapat tau alycia menang Contest Couple T organised by Lyn.. alhamdulilah.. rezeki raya alycia dan en ajip... terima kasih kepada Lyn dan hubby yang pilih kami sebagai pemenang... result penuh klik kat SINI ...

nilah picca yang kami pertaruhkan ....

;
;
;
;
;
;


bertuah jugak Couple T kami ni sempena anniversary kami yang ke-2 dulu... siapa kata orang dah kawin dah tak laku (ceh ceh ceh, ayat bajet cam artis ahakkkkk) ...

Tq kepada puan penganjur = Lyn...

a.L.y.C.I.a


10 yang komen:

Ieda Al-Habsyi said...

serius cunnn abis tshirt tu! :)

mummy_ayu said...

congrats!!! memang sempoi....

Cyda Acme said...

t-shirt cunn ... pose pon cun, menarik lagik tertarik ...
congrates zura ...

mr.zoul - mrs.zoul + baby zara said...

wah tahniah...cantik t-shirt..

p/s:Bercadang nak beli..tap sweet lagi ke...klu pasngan dah kawin nih...ada tak jual baju Papa,mama n Son...hehehe

Nana said...

wah tahniah2
kita xjoin pon sebab xde bj t yg sedondon hehehe

SiKecil Yang Nakal said...

yeahhhh..kite menag..
sukee...
dapat adiah lagi..huhhu

mekchu said...

feeewiiit...
dah byk kali menang nih.. jeless tau

masa tu lom ada gmbr family superman lagik.. hahaha..

congrate.. hadiah share kan??

~~@lyci@~~ said...

tq semua..

mekchu :
haha.. tulah, lmbt sgt upload picca superman tu.. xpe, taun depan ada lagi hehe..

♥MAMA♥ said...

waaaaa comey bangat kwn mama sowang ni,kiut gtu couple ni ;-) tahniah ye

rozana said...

alycia,
teringin jgk nk amik gambo cenggini..
sempoi jek kan rasa!
tahniah

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com