Nuffnang Gadget

October 29, 2010

Catlinaflybaby Celebrates......Beautiful Mom-To-Be ...

walau pun alycia tak preggy, tapi sajer gatal-gatal nak join jugak Catlinaflybaby Celebrates.... Beautiful Mom-To-Be organised by Catlina... geng blogger alycia yang memang dah mesra giteww... dah 2 kali dah kami bersua-muka ... last day esok yer kengkawan 30 Oktober 2010 ... nak tau lebih lanjut klik kat SINI ....

ni lah picca time preggykan Adam dulu yang alycia pertaruhkan (masa ni 28 weeks preggy) ...
;
;
;
;
;

Tarikh melahirkan baby : 18 Februari 2009
Nama baby : Adam Zikry

special thanks to all the sponsors :


bila tengok gambar preggy ni, teringin lak nak preggy.. eceh cehhh...

a.L.y.C.I.a

3 yang komen:

CatlinaFly said...

good luck alycia!sy ada kat MAHA nanti..actually semalam ada kat hq dtg jumpe ksu tapi semua dah penat pastu terus balik :)..(sebelum tu ada kat putrajaya 25-27hb tau..)

mekchu said...

jom pegnen lagi.. dulu x byk gmbr.. bleh kira tak smpai 10 keping pon.. ini mcm kena lah repeat.. hihihi

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

good luck...ada peluang menang ni

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com