Nuffnang Gadget

October 12, 2010

Lensamama's Cutest Baby In Diapers...

1st time ni alycia nak join contest organised by LensaMama ni.. before this selalu tengok picca-picca dari Blog Lensamama .. memang cantik-cantik.. especially piccas baby... okay, alycia tak tau dah berapa round Monthly Cutest Baby Contest ni diadakan, yang alycia tau tema untuk bulan Oktober adalah 'Cutest Baby In Diapers'... kalau nak tau lebih lanjut pasal contest ni klik kat SINI... tarikh akhir contest adalah pada 20 Oktober 2010 ...

dan yang bestnya pemenang akan menerima hadiah tajaan daripada :

bestkan... so, apa tunggu lagi.. jom ramai-ramai join LensaMama Cutest Baby In Diapers ni..

jom tengok gaya si comel mama ni dengan diapers... (seksi u... awwwww.. tak tahan tengok... anak-anak dara takmo tengok tawww.... malu hihi)

(sebab boleh letak picca lebih dari 1, so alycia letak 2 picca)...
;
;
;
;
;
;


Nama Baby : Adam Zikry
D.O.B : 18 Februari 2009

why you choose this diapers for your baby?

alycia memang gunakan diapers Drypers untuk Adam sejak lahir lagi... Adam memang sesuai dengan drypers ni.. tak melecet walaupun pakai lama.. kulit Adam pun takde alahan, malah serasi dengan drypers ni... pernah jugak cuba bertukar pada jenama lain brand TUT!! (opppss, tak bole mention kat sini)... tapi Adam mengalami alahan kulit yang teruk... lepas tu, terus tukar balik dengan brand Drypers... Adam lebih selesa dengan Drypers (kalau ada tokei Drypers baca entry ni, ambiklah Adam jadi model Drypers ) ... ada ke??? hahaha...

Adam membesar dengan sihat menggunakan Drypers!!

lastly, thanks a lot to the organiser = LensaMama dan juga Sponsors = LensaMama, Tiny Toes Shoppe, Pinky Frog Shop dan Funky Mama...

a.L.y.C.I.a



5 yang komen:

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

good luck lil adam...memang cekci....

~~@lyci@~~ said...

IbuDamia:
tq anty.. cekci u.. awww

mekchu said...

nak pakai gmbr rezeki KFC hari tu la.. agak2 bleh menang tak?

~~@lyci@~~ said...

mekchu:
ok gak.. trylah.. mn tau gmbr tu ada onggg hehe..

Momma Mia said...

good luck adam

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com