Nuffnang Gadget

October 11, 2010

Penutop Raya 2010...

walaupun Syawal dah habis, tapi tetap nak letak entry raya jugak.. nilah entry last raya untuk tahun 2010... makan-makan sempena penutop raya ... jemputan dari Geng Merayap = CT kat rumahnya, time lunch hour... sompek lagi tu pagi-pagi masak mee kari.. memang marveless lah mee kari CT ni...

... tadaa... menu mee kari ... ada jugak satay + lemang + kui muih ...

... sampai-sampai ajer dah suruh berposing.. menci tawww... muka tak ready + peluh2 lagi ni huhu...

... ni aksi manja-manja ke ngada-ngada haha ...

... picca last untuk penutup raya 2010 ... kita jumpa di raya tahun depan...Insya allah... yihaaaaa ....

petang tu ada lagi jemputan Majlis Hari Raya dari Microsoft kat Lakeside Taman Botani ... makan lagi... jumpa pulak dengan geng opis lama = Mr Fauzi.. cuma tak sempat nak snap gambar.. hujan lebat sangat... basah-basah kuyup pun tapi semangat nak pergi raya hehe...

terus kenyang sampai ke malam...
time-tima raya ni syok, sebab manjang gantung periuk... tapi kena jugak prepare makanan untuk 2 BUJANG kat umah tu... selalunya banyak beli ajerlah.. tak pun makan kat luar haha... last week baru dapat kemaskan freezer kat rumah.. kasi buang semua barang basah yang dah lama-lama... petang Jumaat tu dah start beli barang basah balik... aktivit masak-memasak akan bermula ...

sekian entry penutup raya....

a.L.y.C.I.a

3 yang komen:

Farra Dhelina said...

bulan yg penuh dgn makan2 kan..hihi this month kena bawak turun kuali dah la...hehe...

nk tgu entry jjcm sis ni :)

mekchu said...

kembali berasap la dapur... sib baik tak dtg jamuan raya microsoft tu.. kalo tak, kebasahan luar & dalam.. hihhi..

~~@lyci@~~ said...

farra :
betul2.. smlm dah strat turun kuali haha.. oh, nak jjcm ekk.. tungguuu..

mekchu :
mmg kebasahan mekchu.. kuyup2 pun mkn smgt jugak haha..

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com