Nuffnang Gadget

October 18, 2010

Terima Award..


oohhhh, harini dalam mood yang nak ke laut... (dah petang baru sibuk mood nak kelaut, pagi tadi okay ajer hehe)... tetiba nampak komen kat blog ada yang baikhati nak bagi award... tetiba mood yang nak ke laut tu terus berenang-renang ke tepian... eh, ada ke peribahasa macam ni haha.. taram ajer lah... terima kasih Soclose2213... appreciate it...

terus tepek kat blog...

oh, ya.. alycia sebenarnya sedang berkira-kira nak bg Giveaway ni.. hadiahnya dah ada.. cuma rasa saspen sebab 1st time nak buat giveaway + tak buat entry lagi huhu...

korang nak tak giveaway dari Alycia ???
a.L.y.C.I.a

1 yang komen:

chugie said...

bestnye dpt award..

eh, mestilah nak GA tu.. cepat2 anjurkan ek!

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com