Nuffnang Gadget

October 15, 2010

Testimoni : Tudung Syria ...

ni 1st time ni nak buat testimoni pasal tudung ... sebab 1st time jugak alycia beli tudung secara online... kalau kita beli kat kedai tu lainlah kan.. boleh try test dulu sesuai ke tidak dengan bentuk muka... ni beli online kena lah taggung risiko elok ke tidak... memang gamble ajer ni try beli sebab bekenan dengan tudung yang dijual...

sebenarnya alycia kenal pemilik blog ni melalui fesbuk... kenalan fesbuk alycia.. alycia selalu tanya mana dia beli tudung cantik-cantik ajer alycia tengok.. nama fesbuk dia Aida Marlini, dari Alor Star, Kedah... Aida cakap dia jual tudung... kalau nak tudung yang Aida jual klik kat Blog Shawl Heaven ni... cantik-cantik korang.. memang macam goreng pisang panas tudung dia laku... baru aje tengok yang baru, pastu tak sampai sejam tengok balik dah sold out.. kira kalau nampak cantik tu, terus ajer book.. tak payah nak pikir-pikir...

inilah dia tudung yang telah menambat hati alycia....

... model tudung nilah pemilik blog ni... Aida Marlini ... comey jer orangnya kan ...

inilah pulak gaya model tudung yang telah berjaya men'sold out' kan tudung itu...
;
;
;
;
;


kasi zooming skittt...
;
;
;
;


amacam... cantik tak korang tudung ni ... sesuai tak alycia pakai... ke nampak muka alycia lagi bolat cam bola hahaha....

Testimoni alycia : cantikkk sangat... suka sangatttt... sebab color merah hati tu yang buat I tertawan... syria ni didatangkan sekali dengan inner yang ada 2 side.. 1 kosong color hitam, 1 corak merah... so, boleh pakai both side... tq Aida... lain kali boleh beli tudung lagi... PASS!!

ok, kalau korang nak tengok lagi tudung cantik-cantik, jenguklah ke Blog Shawl Heaven ..... cakap alycia yang rekemen tau haha... nak jugak letak nama hehe....

a.L.y.C.I.a

8 yang komen:

LyNn HaMzAh said...

hehehehe...nampak chubby...tp cute...suka tgk...

Nia said...

takde nampak bulat lah,..comel tu. yg penting selesa dan pemakainya suka..hehe

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

mmg lawa ler tudung tue! org nye pun ctk..pakai ape pun ctk ler. berapa hinggit yew alycia??

♥MAMA♥ said...

alycia pakai tudung ke shawl ke seme ok je ngn muka alycia ni x mcm k.da ni yg bolatt gtu ;-)

mmg cantik tudung syria ni ngn alycia kaler pun lawa ;-)

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

cute la awak pakai syria..
huhu, tokey tudung kena bg discount la pas ni.. tulung pomote..
sy pn de 2, 3 lai koleksi syria..
time nk outstation n x bw iron, pakai syria la .. ;-)

~~@lyci@~~ said...

lyn :
hehe.. chubby kan..

nia:
yup, mmg selesa sgt..

Mama Adam :
harga tudung ni 35.00..

Mama:
hehe.. ada gak kak sesekali muka jd bolat cam bulat.. huahua.. xsuke..

Leily:
yup, betul.. xpayah iron.. sesuai bwk g travelkan..

Farra Dhelina said...

ctk la sis!!

damha said...

mmg cun pakai tudung nie...he3333

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com